Kedvcsináló - Heti Hetes

Bánom, hogy eddig nem került sor  a - szeptemberben 10. évadát megkezdő – Heti Hetes kedvcsinálójának megírására, pedig nem akármilyen műsorról van szó. Ki ne ismerné a „humor nagyágyúit”, akik már egy évtizede ültetnek le sok ezer embert a képernyők elé országszerte és határon túl.

Vannak akik szeretik, vannak akik gyűlölik ,de tény, hogy ilyen hosszú időt nem sok televíziós show képes megélni. Én személy szerint amikor csak tehetem, megnézem, mert valahogy mindig mosolyt tudnak csalni az ember arcára és jól esik kikapcsolódni egy hosszú nap után.

Itt meg is ragadom az alkalmat, hogy elmondjam, aki netán lemaradt az éppen aktuális epizódok valamelyikéről, nem kell csüggednie. Az RTL Klub ugyanis létrehozta a http://www.rtlmost.hu weboldalt, ahol elérhetőek egyes saját készítésű műsoraik. Teljes egész Heti Hetes részek is fellelhetők a lapon, sok-sok mással egyetemben.

Visszatérve a „Fantasztikus Hetesre”, elmondani is nehéz, hogy az évek folyamán hány ismerős arcot láthattunk vendégként. Vannak állandó szereplők, akik utánozhatatlan csapatnak bizonyultak. Akadnak olyanok is, akik régebben törzsvendégek voltak, mára azonban már nem láthatjuk őket a székekben. Emberek jönnek-mennek, az évek csak úgy repülnek, de egyvalami állandó: a következő hét ember mindig képes mosolyt csalni még a gyászhuszárok arcára is: Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Jáksó László, Hajdú Steve, Hajós András, Farkasházy Tivadar.

Reméljük még sok évig láthatjuk őket az RTL Klub képernyőjén vasárnap késő este.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről