Inuyasha: The final act 5 rész után

Röviden összegezném, hogy milyen az új Inuyasha sorozat, van-e értelme néznie annak, aki nyomon követte az előző 167 részt, és azoknak, akik csak most szeretnének barátkozni a szériával.

Ha egyszerűen akarok fogalmazni, akkor azt kell mondjam, hogy zseniális. Lehet, hogy én vagyok elfogult, de 167 rész után, és jó pár év elteltével a legvadabb álmaimban sem gondoltam volna, hogy még látom ezt a piros ruhás félszellemet új kalandokban.

A színvonal emelkedett. Gyors tempóra kapcsoltak a készítők az első 2-3 részben, alig voltak üresjáratok és minden fontosabb szereplővel több minden történt, mint régen 20-30 rész alatt.

Nem titkolom, haltak meg állandó szereplőnek számító karakterek. Ez engem nagyon meglepett, azért mert nem volt jellemző a sorozatra.

További pozitívum, hogy a grafika, a hangok, a környezet, minden ugyanaz. Olyannyira, hogy ha közvetlenül a 167. rész után vetítették volna le nekem, nem mondtam volna meg, hogy sok-sok év telt el köztük.

Az új főcímzene közepes lett, viszont az ending muzsika nagyon hangulatos és hallgatható. Az AAA együttes With you című számáról van szó, aki szeretné meghallgatni, ezt írja be a böngészőbe.

Összességében egy rendkívül szórakoztató és élvezetes sorozatot varázsoltak elénk, rajongóknak kötelező. Aki nem ismeri az előzményeket, nem igazán ajánlom.

0

Sziasztok akit megtudá nekem

Sziasztok akit megtudá nekem mondani hol tudnám letölteni a S5-őt magyarul (hal ehet szinkronosan) azt megköszöném illetve a filmeket
Itt a címem ha valaki gondolja írjon rá Darius_hun@hotmail.com

Ui:Nagyon szépen köszönöm előre is :)

Sziasztok.Hol tudom megnézni

Sziasztok.Hol tudom megnézni vagy letőlteni Inuyashanak az összes részét ami létezik?Persz szinkronosan.

wouhn képe

Én magyar torrent oldalakon

Én magyar torrent oldalakon próbálkoznék, egész biztos találsz olyat, ahová még be lehet regisztrálni és fent vannak a részek.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről