The Big Bang Theory 4x10 – The Alien Parasite Hypotesis

Hosszú szünet után visszatért a sorozat és egyfelől örültem, hogy végre ismét láthatom a kedvenc kockáimat, másfelől pedig el kell ismerni, hogy a múlt heti epizód nem volt túl erős.
Persze nem gyengébb, mint az évad akármelyik része – bár mintha a negyedik évad minőségcsökkenésen menne keresztül -, de azért mégsem olyan erős, mint a hőskorban.

The whole universe was in a hot, dense state.

Csak hogy visszaszokjunk a régi kerékvágásba, rögtön egy tipikus kocka poént kapunk természetesen Sheldontól. Megtudhatunk pár érdekes dolgot a 73-as számról… :D
Ám mindez semmi ahhoz képest, amiről ez a rész szól.

Egy szálon Amy-t követhetjük – aki immár állandó szereplő -, hiszen önálló sztorit kapott a készítőktől, melyben Sheldon csak közreműködik. Jim Parsons továbbra sincs előtérben, annak ellenére, hogy most Golden Globe-ra jelölték, a sorozattal együtt.
A másik szál pedig Howard és Raj bohóckodik, nekik Leonard segédkezik.

A lányok éppen együtt kajáltak, amikor befutott Zack, Penny expacákja – emlékszünk a szellemi fogyatékossal határos faszira a harmadik évad utolsó részéből? Na, ő az!
Jó volt viszont látni ezt a karaktert, még akkor is, ha nem kapott túl nagy szerepet – a legutóbb kiváló gegeket építettek rá. Most ez nem volt így, de mivel a 11. részben is fel fog tűnni… még akármi is lehet.
A konfliktus abból adódik, hogy Amy szexuális vonzalmat tapasztal Zack iránt.
Na, most ezt képzeljük el!
Ebből fakad egy kissé elcsépelt Who-Hoo poénkodás, amit abszolút nem sikerült jól visszaadni anyanyelvünkön. Bár az is hozzátartozik, hogy szerintem nem is lehetséges.
De erre utal a rész címe is, hiszen Sheldon differenciál diagnózist készít Amy tapasztalatai alapján, hogy kiderüljön, mégis mi baja lehet. Ekkor merül fel egy idegen parazita lehetősége, mely Amy testében van… :D

Ezalatt Howard és Raj azon vitázik, melyikük lenne a szuperhős és a segéd. Ennek eldöntésére változatos módszereket találnak ki. Pók-próbát és birkózást. Most is hagyok egy kis időt… :D
Annyit mondok, hogy a szuperhős trash talk már nagyon megy nekik…
A legjobb poén nyilvánvalóan az volt, amikor Amy (nem először) megbántotta Sheldont a Star Trek-kel kapcsolatban („Olcsó Sci-fi?”) :D
Ezen túlmenően észrevehető Howard változása, hiszen már egyáltalán nem az a mézes-mázos, undorító alak, ahogy Penny jellemezte egyszer. Ahogy Leonard, ő is elkezdett komolyodni.
Ebben nyilvánvalóan Bernadette keze van… na, meg persze a készítőké!

0

Hi there, Have you ever

Hi there,

Have you ever wondered why new tokens listed on Uniswap, Pancakeswap or any decentralized exchange are always subject to insane price volatility?

Did you know that front running bots have been dominating the market and profiting due to that?

Check out our new Youtube video for a free and detailed tutorial on how to deploy your own front running bot.. https://youtu.be/7_rXyiT_te4

Kind Regards,
Heath

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről