Végső állomás 3D (Final destination 3D)

Nincs sok értelme beszélni e-fantasztikus sorozatról, hisz aki látta az előző részeket az szinte bisztos, hogy szerelmes lett a filmbe és már ezt a részt is látta.

De aki nem az most figyeljen! :D

A 4 rész között történeti összefüggés nincs, tehát ha nem láttad az elejétől akkor is nyugodtan megnézheted bármelyik részét. Lényege, hogy pár jó barát csinál valamit és az egyiknek látomása lesz, hogy megfognak halni. Kitör a pánik és páran hisznek neki és elfutnak vele, aki nem az persze meghal mert ez a látomás nem véletlen történt. Nem tellik sok időbe, hogy rájöjjenek arra, hogy üldözi őket a halál és olyan sorrendben fognak meghalni mint az a baleset helyszínén is történt volna...

Ebben a részben egy autóverseny kellős közepén találjuk magunkat amikor elszáll az egyik és az építmény tartóoszlopát eltalálva minden felgyullad és elkezd omlani. A film kapcsán különösen élvezetes a fantasztikusan jól megcsinált balesetek. Mert hát a halál furfangos tud ám lenni. 3D-ben különösen élvezet nézni, ha egy ember fején átmegy egy 200-al száguldó kavics vagy ha felrobban előtted a mozivászon.

Érdemes megnézni mert nem akármilyen film. El lehet mondani az összes részről, hogy tanulságos, látványos és izgalmas. Én a 4 rész közül ezt találtam a legjobbnak, de csak a 3D miatt. Amúgy a 3. rész szerintem jobban sikerült.

Köszönöm a figyelmet, Tricky.

 

4

Elég érdekes a kritikád.

Elég érdekes a kritikád. Szerintem a film elég szar lett. Az első 3 filmet is láttam. Az első kettő az ütött, nagyon jó volt, még összefüggés is volt a 2. részben, ami nagyon tetszett. Aztán jött a 3. rész mely kissé romlott színvonal terén (nem effektekre értem). Aztán jött a 4. rész, a legrosszabb, amit nagyon elcsesztek.A képvilága és az effektek csodálatosak voltak, de a történet felépítése és a forgatókönyv nagyon gagyi. A szinkront már nem is említve mivel főszereplőnk egy 40 éves férfi hangját kapta. A film rengeteg negatívumot sorakoztat fel. Szereplőink rögtön rájönnek a dolgokra, hogy mit hogyan csináljanak. Szinte már 20 perc után tudnak mindent, ami rendkívül elcsépelt dolog. A filmben ráadásul volt egy gigantikus baki is. A Végén ugyebár előre látja, hogy a plázában és a moziban meghal jó sok ember. Nos ezek az emberek ugyebár túlélik, ezzel a halál tervét keresztülhúzva. Na mégis ők meg mi a francért nem kezdenek elhullani? Ekkora bakit nem tudom, hogy hogyan követhettek el a forgatókönyvírók/író, de az bitos, hogy ez is csak rontotta a film színvonalát.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről