Supernatural 8x21 - The Great Escapist

Ezen kívül már csak két epizód van az évad fináléjáig. Azt tudjuk már korábbról, hogy lesz folytatás jövőre, ezért is érdekes, hogy a készítők milyen irányba kívánják vinni a sztorit. Sejthető, hogy a mostani főszál átkerül jövőre is, mert ilyen kevés epizód alatt normális megoldást nem fognak találni az írók. A 21-es részben szépen összegyűltek a legfontosabb karakterek, hogy egy kicsit csavarjanak mindenen és ráültessenek a zárás felé haladó dodzsemre.

Az egyre több brutálisan nagy hatalmú lény miatt nem könnyű a készítők dolga. Nem is mindig sikerül jól belőni az egyensúlyt, ezért is érezhető gagyinak néhány megoldás. Most is előkerültek szép számban az angyalok, velük együtt a démonok és persze a két testvér, akiket senki nem győz le.

Sam betegsége még mindig tart, ráadásul egyre erősebb is. Jó húzásnak tartom ezt, mert a testvérektől láthatunk valami érzelmet. Dean épp annyira jól hozza az aggódó, már már rettegő fivért, mint amennyire Samnek elhiszem, hogy fájdalmai vannak.

A nevesebb visszatérők közül feltűnt Kevin, Castiel, Naomi és még Crowley is. Ezen szereplők már a puszta jelenlétükkel emelik a színvonalat.

A sztori maga nem volt nagy eresztés, minden arra ment ki, hogy a tesók megkapják a tábla másik felét és visszaszerezzék a prófétájukat. Így tudjuk már mi is, hogy mi a harmadik próbatétel. Bár talán sok bosszúságtól megkímélik magukat, ha szimplán megkérdezték volna Metatrontól.

Abban biztosak lehetünk, hogy a következő két részben történnek még érdekes események. Kíváncsi leszek mennyire kreatívak idén az alkotók és hogy képzelik a zárást.

7

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről