Supernatural 8x15 - Man's Best Friend with Benefits

Az előző hetekben szárnyra kapott a sorozat, kaptuk az új impulzusokat minden irányból, amelyek többsége be is talált a rajongóknál. A mostani rész számomra kicsit furán randomra sikerült az előzőek tükrében, ezen kívül a szériára nem jellemzően csapongónak találtam néhány aspektusát. Az rendben van, hogy a hosszú évadot ki kell tölteni valahogy, mindig vannak felejthetőbb részek, de a minőségre mindig ügyelni szoktak.

A legzavaróbb számomra, hogy milyen nyíltan kezelték a rendkívül titkolt mágikus világot. Mindig megvolt a sorozat underground-os oldala, a szörnyek és egyéb különcök az árnyékban rejtőzködtek erre most saját klubhelyiségük van. Kissé idegennek érzem ezt, nem szoktunk hozzá az ilyen szintű kitárulkozáshoz.

Aztán ott vannak a csapongó részek, amelyek furán vették ki magukat. Gondolok itt arra, hogy telepakolták az epizódot egy csomó névvel és régebbi utalásokkal, amelyekbe volt, hogy belezavarodtam.

A két főszereplő nem kapott annyi lehetőséget mint eddig, valahogy átbillent a mérleg nyelve a – senkit nem érdeklő – mellékszereplőkre.

Sam és Dean persze hozták a formájukat, a szájukba adott poénok rendszerint ütöttek, ők vitték hátukon a részt. Pedig ez nagyon nem az ő történetük volt. Az értékes mellékszereplők most is hiányoztak, akiket kaptunk azoknak szinte a nevükre sem emlékszek, annyira beleszürkültek a történetbe. Pedig a készítők próbálkoztak becsülettel, hogy közelebb hozzák őket.

A sztori maga sem volt egy nagy eresztés, tipikus random rész tipikus random történettel. A legutolsó jelenetben látott „belső vérzés” mindenképpen érdekesnek tűnik.

Összességében egy fura hibákkal teli részt láthattunk, ahol az atmoszféra dobta hátrébb az élvezeti faktort. Néhol rá sem ismertem kedvencemre, tipikus random epizód látott napvilágot.

4

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről