Supernatural 8x03 - Heartache

Az előzőhöz képest lényegesen jobb epizódot kaptunk, bár a színvonal továbbra sem verdesi a plafont. Bár kétségtelen, hogy nem volt rosszabb a többi átlagos random résznél. Ahogy az várható volt, a főszál eseményeit parkolópályára téve egy hétköznapi vadászat nézőivé váltunk.

A két testvér kapcsolata az egyetlen, amire arra emlékeztet, hogy a 8. évadban járunk. Na, meg Sam bozontos frizurája.

A Winchesterek nincsenek a legjobb kapcsolatban manapság. Sam normális életet akar, Dean visszakapni a régit. Ha nem keresztelik át a sorozat címét, akkor várható, hogy melyik fél fog győzni. Egyébként érdekes ez az állapot. Végül is ha belegondolunk érthető minden, bár nekem mégis Sam mentalitása kicsit sántít. Őket ismerve nem túl életszerű ez a hirtelen váltás. Jó, a szerelem csodákra képes.

Egyébiránt az aktuális ügy kifejezetten tetszett. Nem volt a legnagyobb durranás, de volt benne fantázia. Arról van szó, hogy egy közelmúltban elhunyt profi sportoló átültetett szervei elkezdik átvenni az uralmat új gazdájuk felett és mindenféle aberráltságra kényszerítik őket. Ez még nem lenne túl izgalmas, de ahogy Sam és Dean egyre jobban beleássa magát az ügybe, körvonalazódni kezd az igazság.

Az epizód humor faktora is jó irányba fordult, főleg Dean poénjai ütöttek. Ez valahogy mindig jól áll a sorozatnak, még akkor is, ha voltaképpen komoly résszel van dolgunk.

Összességében egy teljesen átlagos 40 percen vagyunk túl, de azok közül is a jobbik fajtából.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről