Supernatural 5x06 - I Believe the Children Are Our Future

Behoztak egy új mitológiai alakot, ami biztos véleménykülönbségeket fog okozni a rajongók közt. Gyanítom az előző rész végi „coming soon” nem kellett volna, túl sok poént lőtt le, ezért nem ütött akkorát a mai epizód.

Poénnak indult, de komolyra fordult.

tovább...

Azzal kezdődött minden, hogy furcsaságok zavarták meg egy kisváros békés mindennapjait. A Winchester testvérek gyorsan el is kezdtek kutakodni és érdekes halálesetek és egyéb parajelenségek következtek be. Olyanok, amelyek között nem sok kapcsolatot találtak és meglehetősen bizarrok voltak. Pl.: a gusztustalan szőrös fogtündér, stb.

Röviddel ezután kiderült, hogy a szálak egy helyi kisfiúhoz vezettek, aki nagyon erős, mivel félig ember, félig démon ivadék. Feltűnt a színen Castiel, aki közölte, hogy a kisfiú (Jesse) nem más, mint az Antikrisztus, akinek meg kell halnia. Túl erős ahhoz, hogy életben hagyják, másrészt ha a démonok megtudják hol van, akkor annak beláthatatlan következményei lennének. Egyetlen gondolattal képes lenne megsemmisíteni az angyalok egész légióját.

Nem semmi. Nem is tudom érdemes volt-e ilyen képességű lényt behozni a sorozatba. Úgy értem, hogy szinte isteni erővel bír, Sam és Dean össze is barátkozott vele, de egyiknek se jutott eszébe mondjuk azt kívánni tőle, hogy varázsolja hozzájuk a colt-ot vagy támassza fel az apjukat vagy hasonlók.

Castiel ötletét, hogy öljék meg a fiút, nem fogadták túl jól hőseink, ezért az angyal maga látott neki eme feladat teljesítésének. Nem jutott túl sokáig, hiszen Jesse még nála is erősebb és amikor Castiel neki szegezte a kést, akkor egyszerűen apró játékfigurává változott. Megjöttek a Winchesterek is és kicsit később egy démon is, akinek egyértelműek voltak a szándékai. Próbálta meggyőzni ördögi ivadékunkat, hogy álljon az ő oldalukra. Némi közjáték után Jesse elűzte a gonoszt, de magát is messzi tájra repítette. Egyelőre senki se kapja meg őt.

Nem volt rossz epizód, biztos vagyok benne, hogy találkozunk még ennek a résznek a kulcsszereplőjével.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről