NCIS

7.12  Flesh and Blood /tv2 150. Családban marad/ Ebben a részben a szaúdi királyi család hercege ellen követnek el merényletet az USA egyik bázisán.
Részletesen:

Sayif Ibn Alwaan herceg a Pax Riveri bázison pilóta kiképzésben részesül, ahol felrobban a bérelt autója benne a herceg sofőrjével. Sayif nem igen rendül meg a történtektől, de a bátyját megrázza az eset mivel a sofőr a barátja volt. A csapat védő őrizet alá akarja venni a herceget, de ez nem megy olyan könnyen mivel eléggé szabados életet él, csak úgy egyezik bele, ha a lakosztályában maradhat.A gyanú egy szélsőséges terrorista csoportra terelődik.  Abby megállapítja, hogy a bomba amatőr munka, amit nem az időzítő, hanem egy alacsonyan szálló repülő keltette vibráció indított be. Megérkezik a herceg apja Omár, akit zavar a fia erkölcstelen élete.  Közben feltűnik DiNozzo édesapja és rögtön bele is keveredik az ügybe, mint gyanúsított. Abby nagyon kíváncsi DiNozzo apjára, ezért szívesen megismerné az idősebb Tonyt és erre lesz is lehetősége.

                           
Mcgeeék úgy gondolják, hogy a bombát valószínűleg maga a sofőr tette az autóra, mivel a helyszínen talált robbanószerrel megegyező anyagot találnak a kezén. Tony apja elmondja, hogy ő jóban van a herceg apjával és szeretne üzleti ügyeket intézni vele. A herceg elmondja, hogy ő valóban nem volt jóban a sofőrrel, mivel azt a családja rendelte mellé az ő felügyeletére, de azt tudja, hogy a bátyja kérésére bármit megtett volna. Innentől a csapat tisztában van a báty bűnösségével, de sajnos elkapni már nem tudják, mivel már hazafelé tart és különben is diplomáciai mentességet élvez.

Tony rájön édesapja gyenge anyagi helyzetére, ezért titokban kifizeti a hotel számláját és repülő jegyet vesz neki Monte Carlóba ahová Omár herceg is utazott. Az idősebb Tony úgy gondolja a herceg rendezte a számlát és a jegyet, de Gibbs tudja, hogy Tony volt a jótevő.

Ígéretem szerint akkor most lássuk Anthony DiNozzot azaz Michael Manning Weatherly Juniort.1968.július 8-án született New York-ban, de a Connecticutbeli Fairfieldben nőtt fel. Nincs testvére, szülei jómódúak voltak így hasonlóan a sorozatbeli szerepéhez van mit a tejbe aprítania. Több tévé és mozifilmben is szerepelt, többek között Bill Cosby Show 1991,The City 1995-1996, Botrány Tv 1997, Zsaru pánikban 2000,Charlie Valentine 2009. Igazi áttörést a Dark Angelben(2000-2002) Logan Cale szerepe hozta el, mely karakter megformálásáért több jelölést is kapott. Sokunk örömére 2003-óta ő is oszlopos tagja az NCIS-nek.

Párkapcsolataiban nem igazán szerencsés, bár az NCIS forgatása óta nagyon jóban van sorozatbéli társnőjével Pauley Perrette-el a mi kis kedves boszorkányunkkal Abby-vel . Sorozatbeli karaktere Tony egy örök gyerek, aki még mindig örömét leli a többiek bosszantásában, ám ha munkáról, kocsikról, filmekről, öltözködésről van szó akkor nagyon komoly is tud lenni.

Csapattársaiért bármit megtenne, még ha fintorogva is. Zivával egyre közelebb kerülnek egymáshoz, bár szeretnénk, ha lenne lamour, de a sorozatnak nem biztos, hogy jót tenne. Szerintem nagyon jól áll neki a szerep és a szinkron hangja (Damu Roland) is rendben van.
Autogram cím:
Michael Weatherly
Robert Stein Management
345 N. Maple Drive
Suite 317
Beverly Hills, CA 90210
USA

 

 

 

Jövő héten Zivának tekintünk bele a múltjába.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről