NCIS- Tengerészeti Helyszínelők

                                                                                                                      Végre elkezdődött. Azaz elindult a 7. évad 2010 őszén.
Tovább 
Újra izgulhatunk, ellazulhatunk, mosolyoghatunk és még sok mindent csinálhatunk Gibbs ügynök és szimpatikus csapata jóvoltából. Persze tudom, nem túl bonyolult rejtélyek vannak ebben a sorozatban,sőt nyugodtan mondhatom,hogy egyszerűen kikövetkeztethető az elkövető kiléte is már az aktuális epizód közben,de a fene essen bele mégis imádom! A szereplők szimpatikusak, viccesek, de ha kell, bekeményítenek. Külön kiemelném Leroy Jethro Gibbs(Mark Harmon) ügynököt, akit rajtam kívül még sokan elfogadnának a főnöküknek akár egy nyílászárók beépítésével foglalkozó Kft-n belül is.
148.epizód
Egy fiatal katonatisztet holtan találnak egy imaszőnyegen térdelve, hamarosan megismerjük a családját, feleségét, aki megcsalta, de már bánja, öccsét, aki hisz a család szentségében, édesapját, aki ezredes volt, de már régóta tiszteletesnek állt. Érezhető, hogy neki nem igazán tetszett a fia muzulmán hitre való áttérése. még előhoznak egy katonatársat, mint lehetséges elkövetőt, de mi már sejthetjük, hogy inkább a családnál kell keresni a ludast. Na persze az NCIS nem is lenne az ami, ha nem lenne valami történet a főszereplőkkel kapcsolatban.
Most Gibbs édesapja érkezik a Karácsonyi ünnepre hivatkozva, de a film végére kiderül, hogy a boltját ki akarták rabolni és kisebb bonyodalom után lelőtte a támadót, ami nagyon bántja, most fia mellett keresi a megnyugvást.

A többiek is az ünnepre készülnek: Tony Dinozzo ajándékot kell  vegyen egy rettegett adminisztrátor kolléganőnek, McGee pedig a szigorúan titkos műveleti központ technikáját igénybe véve segít egy kisfiúnak ,hogy  a tengeren szolgáló édesanyjával beszélhessen.

Boldog és békés lehet az ünnep a jó fiúknak!
Már vége is ennek a résznek, mi megkönnyebbülve hajthatjuk álomra a fejünket, tudván az NCIS ismét megoldotta a rábízott ügyet.  Örülünk, hogy mi is tagjai lehetünk ennek a csapatnak, még ha a képernyőn keresztül is, legbelül pedig irigyek vagyunk, ugyanis minket valószínűleg nem vár ilyen jó munkahelyi légkör, ha egyáltalán vár valamilyen.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről