NCIS- Tengerészeti Helyszínelők

                    

Láthattuk a műsor újság szerint 149.epizódot, amely a sorozat számlálója szerint a hetedik évad 11. részének felel meg. Akik mégsem látták azoknak most összefoglalom az eseményeket.
Tovább
7.11.Gyújtás.

Halott tengerésztisztet találnak Virginiában. A katonáról kiderül, hogy a Pax Riveri bázison kísérleti gépeket tesztelt. Kedvenc csapatunk a helyszínre érkezik és megkezdi a munkát.

Felderítés közben olyan nyomokra és bizonyítékokra bukkannak, amik arra engednek következtetni, hogy a pilóta egy a hátára szerelhető repülő alkalmatossággal, úgynevezett jetpackkal, magyarul háti rakétával szálldogálhatott, mielőtt végzetes módon győzött a gravitáció! McGee sok információval bír eme repülési formáról, sőt igazi megszállottja, így Gibbs rá bízza az ügy vezetését. Tony és Ziva kideríti, hogy a tiszt tesztrepüléseket végezhetett civil cégeknek ezért a következő gyanús morzsákat ott próbálják felcsipegetni. Palmer elvégzi élete első önálló boncolását, bár igaz csak egy mókuson. Doki úgy véli, hogy Mr. raketyír már halott lehetett a repüléskor. A két konkurens magán céget egy ügyvéd nő képviseli. Gibbsnek nagyon ismerős az idegesítő jogásznő!  McGee brillírozik a rá bízott feladatban. Az egység rájön, hogy a tettest a tengerészeten belül kell keresni. Ha már a „zöldfülű” vezethette a nyomozást, akkor még jár neki, hogy a háti rakétával menekülő gyilkost egy távirányító segítségével megfossza a repülés csodálatos szabadságától.

A végén rá jönnek, hogy az ügyvédnő jó kapcsolatban van Martin Bell ezredessel.
Látványos epizódban lehetett részünk, érdemes volt megnézni!
A következő hetekben minden főbb szereplőről némi információval fogok kedveskedni minden NCIS kedvelőnek! Most elsőként a csapat vezetőjéről Gibbs ügynökről szolgálok egy kis adalékkal.

Autogram cím:

c/o Wings Productions Inc.
2236-A Encinitas Boulevard
Encinitas, CA 92024
USA

 

 

                                                                                                   Leroy Jethro Gibbs polgári nevén Mark Harmon 1951. szeptember 2-án született a kaliforniai Burbankben. Édesapja focista, édesanyja és két nővére szintén színész.
Harmon mozifilmekben is szerepelt többek között: Bűntény a támaszponton (1988), Wyatt Earp (1994), Hullámlovagok (2002), Sylvia bonyolult élete (2009). Főbb sorozatok: JAG – Becsületbeli ügyek (2003), Az elnök emberei (2002), Chicago Hope kórház (1996–2000), 2003-óta nagy örömünkre az NCIS sorozat oszlopos tagja.

A People magazin 1986-ban Harmont a legszexisebb élő férfinek választotta. Mindezek ellenére boldog házasságban él és van két fia. Pályafutása során négyszer Golden Globe díjra és kétszer Emmy díjra is jelölték. Magyar hangja Mihályi Győző, aki szerintem telitalálat.
A következő rész után újra jelentkezem és akkor Tony DiNozzo kerül górcső alá.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről