NCIS

                   
154. Anyák napja
.
Egy érdekes rész. Nem az elkövető jut rács mögé, mégsem sérül az igazság érzetünk!
Tovább  Joseph Norton tengerészkapitányt lelövik, amikor a menyasszonyával sétál. Egy szemtanú van, méghozzá maga a menyasszony, aki nem más, mint Gibbs egykori anyósa, Shannon anyja. Ő elmondja, hogy a kapitány a kezét akarta megkérni, amikor oda ment hozzájuk egy férfi, aki rövid dulakodás után tüzet nyitott. Gibbs kihallgatja anyósát Joannt akivel talán a tragédia óta nem találkozott. Már a kihallgatás alatt ellentmondásokba keveredik a tanú és Gibbs sem tudja rávenni, hogy elmondja az igazat.
                                           
Közben a csapat kideríti, hogy a meggyilkolt kapitány kapcsolatban állt azzal a Mexikói kábítószer kartellel, amelyik annak idején megölte Joann Gibbs feleségét Shannont és lányukat, Kellyt.  A laborban Abby kideríti, hogy a Joann körme alatt talált szövet szálak egy tengerész vállapjáról valók. A tanú hívás listája alapján kiderítik, hogy köze volt egy magánnyomozóhoz, akinek Joann fizetett, hogy megtaláljon valakit. Tony és Ziva Arizonába utazik, de ott már csak a magánnyomozó hulláját találják. Doki szerint megkínozták a magánnyomozót és Gibbs ebből arra következte, hogy a drogkartell állhat a háttérben.
              
Közben kihallgatják David Shankton hadnagyot, aki kapcsolatban állt Norton kapitánnyal és a pisztolya ugyanolyan amilyennel a gyilkosságot elkövették. A csapat hamar rájön, hogy a két tiszt a drogkartellel csempészte a drogot az országba. Doki és Abby is azon a véleményen van, hogy Joann követhette el a gyilkosságot, de Gibbs még megkéri Abbyt a szövet szálak és Shankton hadnagy ruházata vizsgálatára. Miután Gibbsnek világossá válik, hogy anyósa így próbált bosszút állni lánya és unokája gyilkosain, megkéri ügyvéd barátnőjét Hartot vigyázzon Joannra. Vance igazgató beszél Gibbsel és kéri, tartóztassa le az anyósát.
                          
Gibbs beszél Joannal aki bevallja a gyilkosságot, Gibbs le akarja tartóztatni, de ekkor Hart ügyvédnő közli Gibbs hibázott mivel nem ismertette az elkövetővel a jogait és a vallomását is jogtalanul szedte ki belőle. Gibbs visszamegy, a központba ahol közlik vele nem Joann a gyanúsított hanem Shankton hadnagy mivel a szövetminták megegyeznek és különben is minden drog csempésznek börtönben a helye.
Szóval az öreglánynak sikerült hosszú évek alatt bosszút állnia szerettei haláláért, még hogyha személy szerint nem is a gyilkost tette el láb alól!
Persze mi nézők tudjuk, hogy Gibbs már régen kiiktatta a gazembert!

                                                                                   
 David McCallum 1933. szeptember 19.-én született Glasgow-ban, Tíz éves korában családjával együtt Londonba költözött ahol ösztöndíjat kapott a Hampstead-i fiúiskolában. Később a Királyi Színművészeti Akadémia hallgatója lett. Pályafutását 1950 után kezdte brit filmekben. 1957-ben feleségül vette Jill Irelandot aki 1967-ben elhagyta, három gyerekük született. 1967-ben feleségül vette Katherine Carpentert akivel jelenleg is New York-ban élnek.
       
Filmjei: A Titanic éjszakája 1958, A nagy szökés 1963, Kémcsapda 1964, Kém az én képmásomra 1965, Hiányzik egy kémünk 1966, Egyel több kém 1966, A zöld kalapos kém 1966, Hogyan lopjuk el a világot 1968, A szél 1987, Szabadságharcosok 1988, Piszkos hétvége 1993, Gyilkos ábránd 1994.

2003-tól az NCIS sorozat tagja melyben Dr. Donald Mallard halottkémet alakítja nagyon meggyőzően .

Autogramm címe: David McCallum(Dr Donald Mallard)
                          Abrams Artist Agency N.Y.
                          275 Seventh Avenue
                          26th Floor
                          New York, NY 10001
                          USA

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről