NCIS


7.15, tv2 153 Fuvar

Nem egy kimondottan csavaros, izgalmas történet, de nagyon tetszett!
Tovább

Szóval a történet valóban nem valami nagy szám, de a szereplők közti dialógusok és cselekvések elég jól felemelték ezt a részt. Maga a történet arról szól, hogy egy már korábban megismert tizedes, Demon Werth társát meg gyilkolják, ezért ő Gibbshez fordul segítségért. Demon és az áldozat egy kétes hírű üzletembernek végeztek volna szállítmányozást, mivel az áldozat már korábban is bedolgozott ennek a cégnek, felhívta Demon figyelmét, hogy nagy bajba kerülhetnek valami miatt.

Gibbsék felkeresik Fornell ügynököt, hátha hallott már erről a vállalatról. Természetesen már nyomoztak utánuk, de nem sikerült semmit sem rájuk bizonyítani, így Gibbsék csapdát állítanak és Zivát teszik meg Demon társának a szállításhoz. Kiderül, hogy nem csempészárut kell szállítani, hanem egy drága autót visszarabolni, amit a tulaj egy riválisával illegálisan rendezett hosszú távú autó versenyen veszített el. Amíg Tony és McGee követik Ziváékat egy furgonnal addig Gibbs a saját csinos kis autóján megy a gyanúsítottak után, amit Fornell vezethet.

Sikeres rajtaütés után a gyanúsítottak beismerik a rablást, de a gyilkosságot nem. Abby miután megvizsgálta a kocsit felfedezi, hogy az első sárvédő nem eredeti és azzal valószínűleg balesetet okoztak. Rövid fejtörés után kiderítik, hogy a kocsival egy cserbenhagyásos gázolás történt, aminek a tanúja lehetett Demon tizedes barátja és ezért kellett meghalnia, a rivális üzletembert lekapcsolják és vége a történetnek.

Az epizód során eddig nem nagyon alkalmazott poénokkal is éltek a készítők, így többek közt nagyon vicces volt, ahogy McGee kimerültségét és álmosságát felhasználták erre a célra.


Pauley Perrette 1969. március 27-én született New Orleans-ban. Jelenleg Los Angelesben él. Tanult szociológiát és pszichológiát, de egyetemi diplomát kriminológiából szerzett. Nagy megszállottja a törvényszéki tudományoknak. Egy lány testvére van aki Tennessiben él, apukája Alabamában lakik, édesanyja elhunyt. 2002-ben alapított egy lány bandát Lo-Ball néven, eddig egy lemezük jelent meg, de kiadója még mindig van.

Film szerepei: A csók íze 1997, My First Mister 2001, a kör 2004. Pauley 2003-óta tagja az NCIS sorozatnak, igazi énje furcsa mód hasonlít az általa alakított Abigail Sciuto karakteréhez. 2009 januárjában eljegyezte Michael Bosman operatőr-rendező. Paulay védi az emberi jogokat nagy állatvédő és támogatója több karitatív szervezetnek. Sorozatbeli karaktere szerint egy technika őrült, kedveli a gót öltözködési stílust és rengeteg tetkója van, de valahogy mégis nagyon szerethető!

 

 

 

 

 


Autogramm cime:
Pauley Perrette(Abby Sciuto)
Imperium7
5455 Wilshire Blvd
Suite 1706
Los Angeles, CA 90036
USA

Legközelebb Dokit fogjuk "boncolni".További jó sorozat nézést!

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről