NCIS

                                          
Aktuális részünk 7.13. Tv2 151. Légőrvény. A mai rész a szokásostól bonyolultabbra sikeredett és még talán Tony és Ziva közt is történt valami.

Lássuk

Tony és Ziva Párizsba utazik, hogy egy sikkasztási ügy fontos tanúját biztonságban elhozzák az NCIS közbontba. Közben Gibbs és McGee Dokival egy helyszínre érkeznek, ahol egy fiatal katonatiszt holteste van. Rövid vizsgálódás után rájönnek, hogy az áldozat, mellékesen bérgyilkolásból élt és legújabb célpontja a Tonyék védelme alatt álló hölgy, Nora lett volna. Nora rájött, hogy főnöke sikkaszt, az ügynökség úgy véli, hogy több bérgyilkost is küldtek ellene.
                                                     
A repülőn „Orient Expressz” hangulat alakul ki, így Tonyéknak mindenki gyanús. Élesedik a helyzet mivel a repülő marsallt megölik egy kötőtűvel. Közben a technika magas színtő használatával Abby kideríti, hogy egy stewardess követte el a gyilkosságot, akit Ziváék rövidre zárnak. A film végén még kapunk egy csavart, ugyanis nem a főnöke akarta megöletni Norát hanem a vőlegénye, mivel ő is meg-megcsapolta a vállalat kasszáját. A gaz vőlegény a menekülő autóval elüti Gibbset amikor McGeevel elkapják, de rövid hatásszünet után feltápászkodik szeretett főnökünk és ironikusan utal az eseményre. 
                                
Akkor most essen szó a rejtélyes szálról Tony és Ziva között. A repülőn Nora kérdésére miszerint Ziváék Párizsban egy szobában aludtak és miért nem történt köztük semmi, azt a választ kapja, hogy Ziva aludt a kanapén, mert nem tudta volna elviselni Tony nyavalygását. Az epizód végén Tonyt kérdezik, hogy ki aludt a kanapén mire ő azt válaszolja, természetesen ő. Miután kettesben maradnak Ziva kérdőre vonja Tonyt, hogy miért hazudott az alvást illetően erre ő azt válaszolja, hogy Ziva is hazudott erre a kérdésre a repülőn. Tehát adott a kérdés, ha senki nem aludt a kanapén, akkor ki hol és kivel aludt? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom.
                                                                       
A mi kemény, ám de mégis szimpatikusan nőies Zivánk: Cote de Pablo 1979. november 12-én született Chilében, Santiago városban. Tíz évesen költözött Miamiba. Carnegie Mellon University-ben tanult tovább. 2000-ben diplomázott színházi színészetből. Innentől több színházi előadásban tűnt fel, többek közt: Indiscretion, The Fantasticks, The House of Bernarda Alba. 2004-ben vezette a The Control TV show-t.

Autogram:

Cote de Pablo(Ziva David)
VOX Inc.
5670 Wilshire Blvd.
Suite 820
Los Angeles, CA 90036
USA

2005-ben csatlakozott az NCIS-sorozathoz, mint Ziva David Izraeli Moszad összekötő tiszt. Annak a bizonyos Ari Haswarinak a testvére, aki megölte a második évad végén Caitlin”Kate „Todd ügynök nőt. Ziva egy éles helyzetben megöli testvérét ezzel megmenti Gibbs ügynököt,így elnyeri a bizalmát.  A hetedik évad elejétől már teljes rangú ügynök, így elsőszámú társa Tonynak.
Jövő héten McGee kerül terítékre addig is további jó filmnézést.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről