Kedvcsináló - Randi az exszel (The X effect)

Az MTV egyik saját készítésű műsoráról van szó, amely már hazánkban is látható magyar hanggal. A lényege, hogy adott két pár. Általában férfi-nő felállásban, de láthattunk már meleg párokat is a műsorban. A lényeg, hogy az egyik pár valamelyik tagja volt már kapcsolatban a másik pár egyikével. Mind a négy szerelmes megérkezik a Casabella nevű ötcsillagos szállodába, de nem tudnak a párok egymásról. Egy óvatlan pillanatban mindkét pár egyik tagját eltávolítják, az exeket pedig összeeresztik egymással.
A másik kettő pedig az egész hétvégét azzal tölti, hogy kémkedik a volt szerelmesek után, természetesen nem fedhetik fel magukat, mindvégig egy szobában ücsörögnek és tévén figyelik, hogy kedvesük hűséges marad-e.
Többnyire az exek között újra fellángolnak a régi érzelmek és megcsalják párjaikat.
A kémkedők általában vizuálisan követik nyomon az eseményeket, ezen kívül az exeknek viselniük kell egy „VIP karkötőt” magukon, amely valójában helyzetmeghatározóként működik, a jelenlegi párok láthatják így például, ha kedvesük az exével együtt zuhanyozik, vagy egymáson fekszenek az ágyban. Ezen kívül érintésérzékelőt is tartalmaznak a karkötők.
Ha a felek egymáshoz érnek, a kémkedőknél kigyullad egy lámpa. A hétvége utolsó óráiban az exek kapnak egy térképet, amin végig kell menniük és ott találják az exük jelenlegi párját.
Kicsit elbeszélgetnek, ezt követően az exeknek dönteniük kell, hogy maradnak jelenlegi kedvesükkel vagy visszamennek a volt barátjukhoz, vagy barátnőjükhöz, akivel eltöltötték a hétvégét.
Üde, friss, fiatalos műsor, elsősorban lányoknak ajánlom, nagyszerű délutáni kikapcsolódást nyújt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről