Kedvcsináló - Poltergeist: Kopogó szellem

 

„Az emberiség az idők kezdete óta a fény és a sötétség birodalma között éli életét. A mi titkos társaságunk azonban mindig is létezett, védelmezve őket az árnyékvilágban élő teremtményektől, akiket csak mi ismerünk. Mi, az örökség birtokosai.”

Mindegyik rész ezekkel a gondolatokkal indul, amelyből gyakorlatilag az egész sorozat lényege leszűrhető. Az angol címe: Poltergeist: The Legacy ennek az 1996-ban útjára indult szériának. 4 évadon át szolgálta ki hűséges nézőit.
Sajnos jómagam még csak az első évadot láttam, így a többiről nem tudok beszélni. Mindenkinek bátran merem ajánlani, aki szereti a misztikus témákkal, megmagyarázhatatlan eseményekkel foglalkozó alkotásokat. Való igaz, hogy a kissé idejétmúlt képi effektek miatt a mai ember számára kissé gagyinak tűnhet egy-két megvalósítás, ezeket a hiányosságokat remekül kompenzálja a történet sokszínűsége és a karakterek jelleme.
A történetről. Egy régi és titkos társaság jelenkori tagjainak munkásságába nyerhetünk betekintést, akik azzal foglalkoznak, hogy természetfeletti eseményeket derítenek fel és igyekeznek megakadályozni, hogy az ártatlan embereknek bántódásuk essen.
A legkülönfélébb horror történeti lényekkel és jelenségekkel találkozhatunk a részek folyamán. Az Örökség nevű titkos társaság tagjai: Derek Rayne, Nick Boyle, Alexandra Moreau, Rachel Corrigan és Kristin Adams.
További részleteket ezen a linken találtok: IMDB

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről