Kedvcsináló - A nagy házalakítás

 

Mostanság hétköznaponként 18:20-kor szoktunk találkozni a Nagy házalakítás című sorozattal a Viasat 3-on. Ismerőseim körében nagy népszerűségnek örvend ez a műsor, akik szeretnek barkácsolni, építeni, rombolni, azoknak mindenképpen megéri bepróbálni.

Az egész lényege, hogy kiválasztanak egy családot, akik valamilyen szempontból hátrányos helyzetűek – gondolok itt olyanokra, akik beteg gyereket nevelnek, leégett a házuk, elvesztették a család valamely tagját, stb. - és kipofozzák a házukat, vagy eldúrják az egészet és újat építenek. Mindezt szoros határidővel, mindössze 7 nap alatt. Ez idő alatt a családot nyaralni küldik egy olyan helyre, ahol relaxálhatnak, elfeledhetik a mindennapok problémáit.

Mi nézők pedig végigkövethetjük a tervezők és kivitelezők munkáját, azt hogyan lesz a semmiből egy szép tágas otthon. Az építkezés vezetője Ty Pennington, aki mindig elő tud rukkolni 1-2 meglepetéssel. Mindig van egy titkos project-je, amit csak azután láthatunk, hogy elkészült.

Miután megérkezik a család, elkezdődik az igazi dráma. Látni az arcokat, a boldogságot a szemekben semmihez sem hasonlítható. A csapat körbevezeti őket új otthonukban, a kemény megpróbáltatásokat a bejárati kulcsok átadása pecsételi meg.

Akik szeretik az ilyen típusú műsorokat, azoknak bátran merem ajánlani, hogy 18:20-kor kapcsoljanak a Viasat 3-ra.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről