Breakout Kings 1x03 - The Bag Man

Azt hiszem ez volt az a pont, amikor végérvényesen beloptam magát a szívembe az a sorozat. Azt már előre lehetett tudni, hogy mivel készülnek az írók a harmadik epizódra, de azt álmodni sem mertem, hogy ennyire ütős részt fogunk kapni. Szinte repült az idő, minden a helyén volt, ráadásul kedvenc színészeink megmutatták, hogy miért kapták meg az adott szerepeket. Nálam a mostani sorozatos idény egyik legjobb epizódját hozta a Breakout Kings – The Bag Man című része.

Az általunk készített magyar felirat ide kattintva tölthető le.

Végre megérkezett Robert Knepper és a Prison Break kikacsintás. Nem akármilyen fába vágták a fejszéjüket az alkotók, hiszen a PB maradandót alkotott, akárhányan is szidták a vége felé. Eddig is egész jó hőfokon égett a Breakout Kings, de itt és most rákapcsoltak mindent. Számomra óriási élmény volt T-Bag papát újra akcióban látni. Ráadásul egy ilyen történettel előrukkolni, kérem szépen nem kis feladat.

Minden elismerésem az íróké, hiszen bevállaltak egy ilyen részt egy ilyen történettel. Egyszerre volt véresen komoly és poénos. Az elejétől azt éreztem, hogy áldoznak a Prison Break oltárán, maximális tiszteletet tanúsítottak a nagy elődhöz, ráadásul a saját maguk báját sem veszítették el.

T-Bag és Lloyd félelmetes páros. Knepper és Simpson akkorát alakított, hogy majdnem leszakadt a plafon. Ha másért nem, az epizód végi záró képsorokért érdemes megnézni a részt, mert ilyen színvonalú párbeszédet nem lát minden nap az ember. Egyszerűen a két színész zseniális volt.

A többiek sajnos már nem voltak ennyire aktívak. Nem tudom a későbbiekben mennyire lesz Lloyd-központú a sorozat (remélem nem), de jelen állás szerint ő az egyetlen karakter, aki ér is valamit. A többiekben is ott a potenciál, de nem kapnak elegendő teret a kibontakozáshoz. Egy-két Ray és Shae által elejtett poén nem sokat javít a megítélésen. A másik két jómadár pedig szinte súlytalan. Charlie csak azt hajtogatja, hogy „Let's go.” Erica eddig a legszürkébb és sajnos semmi javulást nem látok most.

Kár, hogy a negatívumokkal is kell foglalkozni, pedig ebben a részben tényleg eltörpülnek ezek a dolgok. Aki kedvelte régebben a Szökést, annak kötelező megnézni az epizódot, még akkor is, ha nem érdekli ez a sorozat. Aki pedig csak fontolgatja, hogy belekezd, szívből ajánlom ezt a részt példaként. Garantálom, hogy a fotelhez fogja szíjazni.

Összességében egy fantasztikus epizódot láthattunk Robert Knepper-rel az egyik főszerepben. A szokásos Breakout Kings problémákat leszámítva szinte tökéletes szórakozást nyújtott. Köszönet érte.

0
A-fraid képe

Valóban elég kemény epizód

Valóban elég kemény epizód volt. Ez a T-Bag nem szarral gurít... :D

Te már sorozatokat is

Te már sorozatokat is nézegetsz? Mi lett veled...

" 'cause this is how we roll..."

Nem tudom, de mint ha már nem

Nem tudom, de mint ha már nem is önmagam lennék... :D

A többi részhez is várható

A többi részhez is várható felirat? Előre is kösz. Jó rész volt.

A-fraid képe

A negyedik részhez is van már

A negyedik részhez is van már felirat és készülőben a többi is. Folyamatosan csináljuk, hamarosan utólérjük magunkat.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről