The Big Bang Theory 4x19 – The Zarnecki Incursion

A hosszas szünet után múlt héten ismét adásba került a Big Bang Theory és bár az előzetes találgatáshoz képest valóban „kockább” részt kaptunk. Azért nem hoztak ki túl sokat belőle. Nem sok van hátra az évadból – négy rész – és az az érzésem, hogy valami komolyabb fordulópont várható az évadzárásra.


Az epizód témájához képest elég visszafogottra vették a figurát, hiszen most minden Sheldon körül forgott. Ugyanis feltörték a World of Warcraft fiókját és ellopták minden mágikus felszerelését és pénzét. Hatalmas katasztrófa! :D
A World of Warcraft egyébként egy népszerű, interneten játszható, összetett, interaktív fantasy szerepjáték.
Hatalmas katasztrófa! :D

Némely poén valószínűleg jobban ül akkor, ha ismerjük és játsszuk ezt a bizonyos játékot, de mellékszereplő rendőr szájába adott Pandorás poén igazán ütős volt. :D
Sheldon képtelen belenyugodni a történtekbe és bosszút fogad. A srácok ki is derítik, hogy egy bizonyos Todd Zarnecki vitte véghez ezt a borzalmas tettet.
Úgy döntenek, hogy ellátogatnak az úriemberhez és felelősségre vonják, majd visszaszerzik az eltulajdonított cuccokat. Mondanom sem kell, hogy ez nem lesz problémamentes.

Alapvetően ennyiről szól a rész, bár akad egy aprócska mellékvágány, amin a lányok társalognak Leonardről, Priyáról és erről az egész furcsa párkapcsolat háromszögről, amiből hamarosan végleg kisül majd valami, mert ezt nem lehet így hagyni. Illetve a tanzániai csimpánzokról… :D

Ahhoz képest, hogy mennyit kellett várni erre a részre, egy kicsit csalódás volt. Poén szinten sem volt túl erős, egy-két kivételtől eltekintve. Olyan töltelék jellege volt az egésznek, mint több epizódnak is az évad során. Ettől függetlenül elég szórakoztató volt és szerencsére most csak egy hetet kellett várni a következő felvonásra.

Ja, és ha Raj szelektív mutizmusában nem állt elő valami hatalmas változás, akkor ebben a részben bakiztak, ugyan is megszólal Penny előtt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről