Válasz a hozzászólásra

The Walking Dead 5x04 - Slabtown

Azt hiszem, hogy ez a sorozat tőlem még nem kapott ennyire gyenge értékelést. Nem is értem, hogy a készítők mit gondoltak, amikor megírták ezt a mostanit? Nagyon csalódott vagyok, mert a széria esszenciája veszett oda ebben a 40 percben. Nem volt semmi, ami a The Walking Deadre emlékeztetett volna, ráadásul egyes jeleneteknél kifejezetten „ZS” kategóriás mozifilm érzésem volt. Klisék klisék hátán, gagyi, eltúlzott és illúzióromboló jelenetek követték egymást. Nagyon nem tetszett.

Kezdjük azzal, hogy Beth volt az egyetlen olyan szereplő a részben, akit korábban is ismerhettünk. És nem, Carol 3 másodperces feltűnése az utolsó képsorokban baromira nem számít.

Nem is tudom hogy a fenébe képzelték az alkotók, hogy ez a törékeny szőke lány el tudja vinni a hátán az egész produkciót? Szegénykém még a többiek jelenlétében is csak töltelékszereplőnek minősíthető.

A bajok akkor jöttek csak igazán, amikor a néző fejében gyökeret vert, hogy mire is számíthat az epizód során. Teljesen gyökér, idióta, idegesítő idegen szereplőkre, akik úgysem lesznek hosszú életűek. Nagyon utálom a kliséket és az átgondolatlanságot. Évek óta éldegélnek a kórházban, teszik a dolgukat, erre amikor megjelenik Beth, hirtelen minden sérelem előjön, hátba szúrják és jól legyilkolják egymást. Ez most komoly?

Az a nagyszerűnek nem nevezhető helyzet állt elő, hogy egy-két kivételtől eltekintve gyakorlatilag mindenki halál idegesítő és sablonos volt. Mindenki kretén idióta, akik annyira nem gondolkodnak előre, mint egy pávián.

Tényleg őszintén szeretnék valami pozitívat is írni, de maximum annyit lehet elmondani, hogy a zombik még mindig gonoszak.

Apropó, járkálókból is alig láttunk néhányat, gyakorlati jelentőségük semmi nem volt. De legalább az idegesítő klisés jeleneteknél pont a helyükön voltak.

Nagyon nagy öngólnak érzem ezt a részt, sajnos tök olyan érzésem volt, mintha egy alacsony költségvetésű új zombis filmet láttam volna. A következő tuti, 1000%-ig biztos, hogy csak jobb lehet.

3

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről