Válasz a hozzászólásra

The Walking Dead 5x03 - Four Walls and a Roof

A mozgalmasság mindig nagy előnyére vált a sorozatnak. A készítők is kezdenek odafigyelni arra, hogy ne hagyják sok részen keresztül ugyanabban a szituációban és környezetben hőseinket, mert egyenes arányban növekszik a panaszos e-mailek számával. Ezúttal nem kaptunk túl sok mozgalmasságot, de annál fontosabb események végére került pont. A folytatás innentől kezdve pedig bármi lehet.

Kétségtelen, hogy Bob lábának módszeres és rendkívül gusztusos elfogyasztása elég sokkoló jelenetet eredményezett az előző etap végén. A terminusiak olyan fajta népség, akik nem mennek a szomszédba, ha egy kis balhéról van szó. Lehet, hogy Ricknek mégis igaza volt, amikor le akarta őket vadászni az évadnyitóban?

Egyébként bejött a sokak által gondolt húzás: Bob barátunkat tényleg megharapták. A kannibálok pedig vígan falatoztak a romlott húsból. Sajna nem tudtuk meg, hogy mindez mennyire lett volna ártalmas sokat látott gyomrocskájuknak, hiszen kis csapatunk gyönyörűen el tette őket láb alól.

Nem húzták tehát túl sokáig a Terminus szálat. Így viszont lehetőség nyílt olyan irányba vinni a történéseket, amilyenbe csak szeretnék. Az biztos, hogy Daryl utolsó jelenete mutat némi új irányt, na meg persze ott van Washington a csapat másik felével. Nem gondolnám, hogy tartós lesz a különválás.

A hangulat még mindig elég jó volt, de most az akciót felváltotta a dráma. Bob halála valamelyest ütött, de a karakter fajsúlya miatt mégsem kaptuk meg a várva várt érzelmi lökést. Ettől függetlenül a hozzá közel álló szereplők motivációja egyértelmű volt.

6

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről