Válasz a hozzászólásra

CW újoncok 2012-13.

Az alábbiakban pedig a CW új szezonjában bemutatkozó sorozatokat ismerhetitek meg. Részletek a Tovább után...

A nagy csatornák közül a legkisebb is felmutat pár újdonságot, nem estek túlzásokba, hiszen csak öt szériát indítanak el a mostani szezonban. Pláne, hogy a tavalyi három újoncból kettőt elkaszáltak, ami elég rossz eredmény.


The Carrie Diaries:
Ez igazából a Szex és New York főszereplőjének, Carrie Bradshawnak a főiskolás éveit szándékozik bemutatni.
Amennyiben ez valakit érdekel. A testvér széria kedvelőinek elnyerheti a tetszését. Igazából nagyon hiányzott a kis csatorna palettájáról mert eddig főleg drámákkal, fantasztikummal, meg romantikus sorozatokkal foglalkoztak. Vígjátékra szükség volt már,  ez pedig elvileg az lesz...

Emily Owens, M.D.:
Kórház sorozat, amiből tizenkettő egy tucat. Ez viszont már tipikusabb CW, hiszen műfajilag dráma, amiben egy fiatal doktornő életét kisérhetjük figyelemmel, továbbá a kórházét, ahol dolgozik. Több helyen is azt olvastam, hogy komikus elemekkel is tarkított széria lesz. Ezek szerint egyfajta Dráma-Komédia crossover várható.

Trailer:


Cult:
A másik dráma pedig inkább a thriller irányába tendál, melyben egy tévés asszisztens fog össze egy bloggerrel, hogy kiderítsék miért tűnnek el a sztárok. Ez sem valami csábító, bár ha némi misztikummal dolgoznak még jó is kisülhet belőle. Vagy egyszerűen csak megmaradnának a thriller-krimi vonalán...

Trailer:

Beauty and The Beast:
Az egész lényegében a Szépség és a Szörnyeteg történetének ki tudja hányadik feldolgozása.

Trailer:

Arrow:
A Smallville-nek ugyan vége, de hogy a CW ne maradjon DC nélkül, elővették a Zöld Íjász karakterét - akit a Smallville rajongók ismerhetnek már - és felépítettek köré egy szériát. Annyi biztos, hogy nem a testvérsorozatbeli figurán alapszik majd a sorozat, hátha egy kicsit komolyabb hangvételű, DC-hűbb produkció lesz.

Trailer:

0

Válasz

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről