Conan blogja

Oscar 2011 jelöltek

 

 

Kicsit megkésve, de feltettük a jelöltek listáját, melyet a tovább mögött olvashattok. Lassan megkezdődik az őrület a tengerentúlon. Jelenleg a "vörös szőnyegen" vonulnak be a sztárok a gála színhelyére (Kodak Theatre, Hollywood), interjúra váró riporterek és villódzó vakuk között. Az eseményt az ABC közvetíti Amerikában. Az est házigazdái pedig Anne Hathaway és James Franco. 

Figyeljétek folyamatosan az oldalt a legújabb hírekért, információkért és persze a nyertesekért!!!

Tovább...

0

A CBS lehúzta a Két Pasi És Egy Kicsi rolóját

 

 

A CBS megelégelte Charlie Sheen különféle nyilatkozataiban tett durva kirohanásait, a csatornával, a készítőkkel és mindenki mással szemben. Úgy döntöttek, hogy erre a szezonra befejezik a Két Pasi ... című, nyolcadik évadját taposó sitcom vetítését! Pedig már csak négy epizód lett volna hátra. Nem tudni, hogy egyáltalán lesz-e folytatás, de ha Sheen így folytatja kirohanásait, akkor nem valószínű. Kár ezért a remek sorozatért, sok vidám percet okozott nekem. Remélem azért sikerül rendezni nézeteltéréseiket és a jövő évi szezonban ismét találkozhatunk kedvenceinkkel, vagy legalább egy normális lezárással!!!

0

Vanishing on 7th street – avagy a Baljós Árnyak

 

 

Lássuk be Hayden Christensen neve elég nagy lökés lehet ennek a filmnek. Sokan szerintem csak emiatt elmennek megnézni. A színész fanatikus rajongóinak ajánlom is, mert ő az egyetlen aki kicsit is alakít benne. A többiekről sajnos ez nem mondható el, pedig a stáblistán ott van még a jobb napokat is megélt Thandie Newton. Ez láthatóan rossz napjain készült.

Tovább...

5

Eredet-i egyenesen Hardytól

 

Tom Hardy, a legújabb Dark Knight movie rossz arca egy angol talkshowban apróbb megjegyzéseket ejtett el esetleges Eredet (Inception) folytatás(ok)ról.

Hardy elmondta, hogy leszerződött több Eredet folytatásra, ami egészen pontosan nem tudni, hogy egy újabb részt jelent vagy esetleg többet is. Azt is kifejtette, miszerint nem biztos a folytatás és ezen szerződést inkább a Warner Bros erőltette, amolyan formalitásként arra az esetre, ha a film nagy sikert érne el. Így egyszerűbb nekik új részeket készíteni, ha úgymond minden a „helyén van”.

A Sötét Lovagban játszott szerepéről azt is elárulta, hogy abszolút másképp fogja játszani Bane-t, mint azt a Joel Schumacher alkotta Batman & Robin -ban láthattuk.

0

Van Helsing vámpírokat kerget Magyarországon!

Rutger Hauer, aki mostanság nem éppen a reflektorok fényében tartózkodik, összeállt egy másik filmes nagy öreggel, Dario Argento-val a Dracula 3D forgatására.

Mint, ahogy a címben is olvasható ő lesz Van Helsing. A forgatásokat egyes források szerint, az eredeti tervekhez képest kis csúszással kezdik, február helyett csak májusban, itt Magyarországon.

0

Átszökött a Grimm-be

 

Az NBC most készülő új pilot-ja jó úton jár. A főszereplő leszerződtetése után, aki David Giuntoli,  már meg is találták a „másodhegedűs” posztjára megfelelő színészt.

Tovább...

0

Ghostbusters 3

A Sony Entertainment szeretné végre elkészíteni a Ghostbuster (Szellemirtók) harmadik részét. Ennek lassan már csak egy komolyabb bökkenője van, mégpedig Bill Murray, az eddigi két rész egyik főszereplője.

Murray legalább egy éve megkapta a stúdiótól a forgatókönyvet, de még mindig nem olvasta el.

Február 22-én Howard Stern rádiós műsorában azt nyilatkozta, hogy igen nála van, meg is van valahol egy nagy kupac alján és majd elolvassa, de most nem a Szellemirtók tervezet foglalkoztatja a leginkább.

Murray véleménye szerint a Sony leginkább a franchise újraélesztését szeretné és ha valóban meg akarják ezt tenni, akkor valószínűleg az egész sorozatot újraforgatják teljesen új szereplőkkel.

Elképzelése szerint a következők lennének a szereplők: Chris Rock, Chris Farley és Chris Crane vagy Kris Kringle.
Ez lenne ám a szereposztás... !

0