Hellcats - 105 - Prisoners Song

Még egy sorozatban is vannak változatlan dolgok (igaz, ez még mindig csak az ötödik rész lesz). Például nagy a szerelem Savannah és Dan között. És ezt nem feltétlenül nézi mindenki jó szemmel. Marti például kicsit kezdi kellemetlenül érezni magát miattuk, Alice-nek meg támadási felületet nyújtanak. Ja és Marti továbbra is szereti aktívan elfoglalni magát. Valakinek a barátnője, a lánya, a csapattársa, a szobatársa, a diákja és a jogi tanácsadója. Kihagytam valamit?

tovább>>

Marti és Morgan a börtönben meglátogatnak egy rabot, akit saját bevallása szerint természetesen ártatlanul ítéltek el. Morgan szociális érzéke valahol egy asztalláb szintjén van, úgyhogy ez a Travis Guthrie (Ben Cotton) pasas sem kiváncsi a mondandójára, Marti viszont a rész végéig elnyeri a bizalmát például egy kis közös dalolászással. És ennyi elég is a karrierről, igazából ez a szál halál hidegen hagy, az egyetlen érdekes dolog a prof lenne, de az ő szereplését meg a minimumon tartják, szóval evezzünk is inkább izgalmasabb vizekre!

Dan Patch - minden baj forrása. Nyilván szöszi hallotta már ezt egy párszor, de most konkrétan nem érdemelte ki. Mindössze annyit tett, hogy elmondta a véleményét Savannah-nak a készülő cheerleader videóról, és ezzel elindította a lavinát, ami olyan messzire görgette a görgetni valót, hogy Alice a cséká háta mögött hatalommegdöntő gyűlést szervezett. Igazából mindkét lánynak igaza van, mert Savannah-nak nem volna szabad pont ennyire necces helyzetben kísérletezgetnie, ami egyébként Dan nélkül soha eszébe sem jutott volna (Alice véleménye), viszont a csapatnak tényleg valami nagy dobásra volt szüksége ahhoz, hogy sikerüljön felkelteni a bizottság figyelmét, és ha egyszer a megválasztott kapitány döntést hozott, akkor a többieknek azt követniük kell (Savannah álláspontja). Mivel azonban Alice unszimpatikus, ezért Savannah-nak adok igazat :]

Az epizód screenshotja:

A következő rész tartalmából:

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről