Happy Town 1x4 – Slight of Hand

Hosszú szünet után folytatódik a rejtélyes kisváros története. Az eddigiektől eltérően gyengébb epizóddal volt dolgunk, de a furcsaságok nem maradtak abba, mi több rejtett kapcsolatokra derült fény.
Továbbra sem lehet kisilabizálni az eseményekből semmit.Folytatom…

Ott maradt abba a legutóbb, hogy Tommy Conroy seriff felesége nyomtalanul eltűnt és nagyon úgy tűnik, hogy a retteget Varázsló visszatért a városba. Merrit Grieves is gyanúsabb, mint valaha, miközben a titokzatos Henley/Chloe kisasszony titokzatos tervei is haladnak a maguk útján.
A részben Griffin Conroy, az elsőző seriff, Tommy apja magához tér és azt tanácsolja fiának, hogy beszéljen az „Angol férfival”, vagyis Merrit Grieves-szel. A kétségbeesett Conroy felkeresi az idegent és kihallgatja. Kiderül, hogy választékos modorú úriember sok mindenről tud. Többek között a Varázslóról is. Segít Tommy-nak, hogy felismerje a rejtélyes tettes indítékait, és hogy megtalálja a feleségét.
Ez még jól jöhet, hiszen egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy ismét a Varázsló áll az ügy mögött.
Mi több az angol férfi is kötődik a Varázslóhoz. Őtőle is elvett valamit…

Ezalatt Chloe tovább folytatja titkos üzelmeit /Vajon kivel beszél állandóan telefonon?/ és felkeresi Greggy Stiviletto-t, akivel az előző epizódban összemelegedett. A férfi ugyanis elvette tőle a sejtelmes célból megkeresett kalapácsot. Ám az is kiderül, hogy mire kellett a kalapács, és kinek…

Georgia és az apja is különös törődésben részesül az állami rendőrség képviselőjétől.
Ha az nem lenne elég, akkor a Sütödében találnak egy levágott női kezet az egyik kenyérbe sülve…
A rejtélyek tovább bonyolódnak, bár most már legalább el lehet indulnia valamin a szereplőknek, aminek köszönhetően Conroy seriff végre igazán seriffként kezd viselkedni és neki lát felgöngyölíteni a Varázsló ügyét, egészen a kezdetektől. Miközben ő maga is gyanúba keveredik…
A sorozat az eddig megszokott módon zajlik, bár a mostani epizód visszavett az iramból.
Várjuk a jövő hetet!

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről