Doktor House 6x13 - 5 to 9

Hűha, valami készül itt. Vagy talán meghallották imáimat a House készítői? Előrukkoltak a semmiből egy olyan résszel, amely teljes egészében szakított a hagyományokkal. Teljesen új szemléletmódot kaptunk, egy olyan epizód formájában, ami nem is House-ról szólt.

Persze ettől még nem lett jó a rész, de haladunk.

Tovább...

Lisa Cuddy munkáját követhettük végig reggeltől estig. Egyetlen nap történései, kitöltötték a rendelkezésre álló időt. Gyors volt és dinamikus. Csak kapkodtuk a fejüket jobbra és balra.

Cuddy-nak voltak problémái rendesen. Láthattuk, hogy a kórház vezetőjének mennyire kemény melója is van igazából. Minden hülye problémával hozzá fordulnak, neki pedig lényegében érzelmek nélkül kell döntéseket hoznia. Még akkor is, ha ez netán egy munkatársa állásába kerül, aki rossz fát tett a tűzre.

Jó volt látni egy változatos részt, ahol nem House doki és csapata volt a középpontban. Persze ők is szerephez jutottak, de csak érintőlegesen. Akár kézi kamerás módon is le lehetett volna bonyolítani mindent, úgy mintha mi lettünk volna Cuddy. Na, azt bírtam volna.

Nem akarok belemenni a főnöknőt érintő problémákba, mert valójában nem azoktól volt a rész olyan, amilyen. A főnökség minden terhét kellett, hogy meglássuk, amit azt hiszem elég korrektül fel is vázoltak.

Na, azért nem ment minden gördülékenyen. Pár perig még felvetődött az is, hogy Cuddy-nak le kell mondania a vezető szerepről egy meghiúsult szerződéskötés miatt. Erre végül nem volt szükség, mert estére minden megoldódott, Lisa mindent megnyert. Ő lett a nap hőse. Mégpedig House segítsége nélkül.

Összességében egy elég erős Doktor House epizód kerekedett ki, amely elsősorban azzal vívta ki magának ezt a megtisztelő címet, mert szakított a korábbi hagyományokkal és megmutatta, hogy máshogy is fel lehet építeni egy részt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan kattintható hivatkozásokká alakulnak.
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.

További információ a formázási lehetőségekről