The Big Bang Theory 4x17 – The Toast Derivation

Ínséges idők után ismét egy frenetikus epizód érkezett, ami több szempontból is ötletes volt. Egyáltalán nem ébresztett olyan érzéseket, hogy töltelék lenne.
Végre egy igazán stílusos résszel rukkoltak ki, ami egy részről tanúbizonyságát adja, hogy a készítők odafigyelnek, mi történik a szereplőikkel.

Ennek fényében…

Jó rég volt rá példa, hogy Sheldon legyen a középpontban. Ahogy régebben szinte mindig őt tolták előtérbe, most inkább a többi szereplő életével foglalkoztak, míg ő kicsit „mellékesebb” lett.
Ezen most változtattak, Sheldonnak rá kellet döbbennie, hogy nem ő, hanem a Leonard társaságuk centruma, piciny társadalmuk alapköve. Ez meglepi és elképeszti.

Erre úgy kell rájönnie, hogy mióta Priya és Leonard együtt járnak, egyre gyakrabban gyűlnek össze kajálni Raj-nál. Társai nem hajlandóak visszatérni a megszokotthoz, de Sheldon nem enged.
Új barátokat gyűjt maga köré, hogy pótolhassa a régieket.
Ezek lesznek, Stuart, Zack és egy régi ismerős Barry Kripke, továbbá egy Start Trek ikon, LeVar Burton. Jól összeválogatták a srácokat – ezek az epizódszereplők jó poénokat hoztak, főleg Kripke, akinek feltűnése felidézett valamit a régi idők hangulatából. Emellé még Sheldon is brillírozott köztük…
A raccsolós poén után már mehetünk is sebészt keresgélni, hogy összefoltozza a rekeszizmunkat. :D
De azért Stuart töröközőben előadott „Walking on Sunshine”-ja sem rossz… :D

Ez alatt még a lányok is összejönnek, hogy elcsábítsák Penny-t szórakozni, had feledje Leonard-öt és új párkapcsolatát. Elő is kerül egy régi emlék… ugye, rémlik még az Északi - sarkról hozott hópehely?

Az egykori Geordi La Forge-ot alakító Burton tulajdonképpen két mondattal járul hozzá a poénhömpölyhöz, de még az is rendben volt.
Egészen kiváló részt láthattunk, amin felhőtlenül lehetett szórakozni és az az érzésem erre szükség is volt (egyrészt az utóbbi hetek gyenge epizódjai után), hiszen a következő részben fordulóponthoz érkezik a sorozat. Ismét…
Leonard választani kényszerül a két lány közül: Penny vagy Priya?

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről