Amerikai pite: A szerelem könyve

Ezt a filmsorozatot sosem fogom megunni, hisz ebben a témában mindig vannak kiaknázatlan területek, ha bár itt egy példa, hogy kezdenek kimerülni az ötletekből ...

Mint mindig itt is három jóbarát van, aki beakar csajozni, de persze ez nem megy nekik. Az elején sokat bénáznak, majd egy ember, vagy ez esetben egy könyv hatására minden megváltozik és ezután megkapják a számukra legjobb csajt. Ezt szerintem bármelyik Amerikai pitére írhatnám, de a különbség bennük mindig a helyszín, a poénok, a módszerek.

Ebben a részben megtalálják a szerelem könyvét, amit a régi nagy nőcsábászok írtak, de sajnos nem olvassák végig csak az egyes pontokat és így még szarabbul fognak állni a csajozással. Egy szerencsétlenségnek hála a többi rész nem is nagyon látszik, így felkeresik az írókat és összedobják az új könyvet.

Itt sincs hiány jó csajokban, szexben és tapasztalatokban, de igazából a sorozat kezdi az egyre roszabb részeket legyártani, hisz az alapötlet jó, de mégis, ez már csak a 7. rész és a poénok visszaköszöntek szép lassan a régebbi részekből. Nekem az első 4 rész nagyon bejött. A többi rész is jó és ebbe beleértem ezt is, mert elszórakoztat, de egyre gyengébbek és ötlettelenek.

3

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről