A-fraid blogja

Alien vs. Predator :D

0

Támadás a harci robotok szigete ellen (A.I. Assault/Shockwave)

Véget ért az Asylum hétvége! Én valójában ennek meglehetősen örülök, de ne hagyjuk csak így abba. Még szombaton játszotta a TV2, én meg már sejtettem:
Lehet, hogy nem lesz időm megnézni a Transmorpherst? Nem is kell megnéznem, hiszen a cím alapján csak Asylum lehet?
Nem így lett, mint azt ti is láthatjátok, de azért én megosztom a gondolataimat veletek erről a filmről. Még ha nem is Asylum, a hétvége levezetésének elmegy.


Amik a következők

2

Transmorphers, az alakváltók

Az Asylum hétvégénk, általam utolsó bejegyzése a most következő. 
Merem állítani, hogy az eddigi legjobb film, amit a stúdiótól láttam, de azért nehogy azt higgyük, hogy ettől a film jó. Mert nem az. Azt azonban garantálni tudom, hogy egy darabig én nem írok e stúdió remekeiről, mert szerintem Asylum-mérgezést kaptam. 


Lássuk…

3

Testrabló idegenek/De testet nem rabolnak.

Ma ezzel a filmmel jelentkezek. Azt kell mondjam, hamisítatlan Asylum film, magán viseli a stúdióból kikerülő alkotások jegyeit, de mégis egészen nézhetőnek bizonyult.
Ám jónak azért nem nevezném.


Miért nem?

3

A sárkány nyomában(Dragonquest)

Mivel a péntek már hétvége, hát jöjjön az Asylum-hétvégénk első gyöngyszeme.
Egy fantasy történet, a szokásos prezentáció keretein belül. Meg kell hagyni a film jól indult, azt hittem, hogy végre látok egy tűrhető filmet a stúdiótól. Nem így lett…



Így lett…

2

Durva az ausztrál kannibál film.

Az e hónap 24-re ígért film, külföldön sokkot okozott a mozi nézőknek.Az igaz történetet feldolgozó képsorok, állítólag meglehetősen brutálisra és gusztustalanra sikeredtek.
Nézzetek bele!


0

Being human/ A vámpír, a vérfarkas és a szellem egy lakásban

Október 2.-án új sorozat indul útjára az AXN-en. Ebben a fent említett szériában három fantázia lény fog egy lakásban élni. Elég abszurd módon hangzik, nem?
Na, majd meglátjuk!

A farkas, a szellem, a vámpír.

0

Új Marvel film? X-Men First Class

Eredetileg az Origins: Magneto sikerétől függött volna e mozi elkészülte. Ám úgy néz ki az alkotók meggondolták magukat, vagy rájöttek, hogy Magneto story-ja talán kevesebb embert vonzana a mozikba. Ezért már 2010-ben láthatjuk is ezt a produkciót.



0