Tuti Gimi (One Tree Hill) Season 2

Már itt is vagyok a következő évaddal! Ez is legalább annyi titkot, kalandot és persze szerelmet ígér, mint az első évad (amit egy kicsit lejjebb el is tudtok olvasni). Lesznek nagy szakítások és nagy egymásratalálások, nagy drámák és új szereplők is érkeznek és lesznek távozók is. Na csapjunk is bele, mert egy egész évadot összefoglalni nem is olyan egyszerű!

Az előző évad azzal zárult, hogy az egyik főszereplő és az egyik mellékszereplő, azaz Lucas Scott és Keith Scott elköltöztek. Már akkor megjósoltam, hogy főszereplő nem távozhat el egy évad után, hát nem akarom azt mondani, hogy én megmondtam, de így van... Miután Lucas és Keith értesülnek Dan szívrohamáról visszatérnek Tree Hill-be.Először úgy tűnik, hogy a gonosz Dan megváltozott és szeretné végre apai érzéseit kimutatni Lucas iránt. Itt most megint jöhetne egy közhely, mely szerint kutyából nem lesz szalonna. De erről még később. Azt azért meg kell jegyeznem, hogy Lucas sem érkezik teljesen szándék mentesen a Scott birtokra. Célja van azzal, hogy odaköltözik, és az nem az, hogy végre igazi apa-fiú kapcsolata lehessen...

Keith és Karen tragikus(?) véget érő románca végképp kihűlni látszik, mindkettőjüknek új kedvese van. karen egy nála jóval fiatalabb, jóképű, gazdag, okos tanárral kezd járni, Andyvel (Kieren Hutchinson). Keith pedig nemcsak szerelmes, de már nősülni is akar. Választottja egy szép, fiatal lány, Jules (Maria Menounos). De a lánynak sötét titka van, ami csak az oltár előtt derül ki...

A lányok eközben szerelmi kalandok egész sorát élik át. Miután mindketten (Peyton és Brooke) túllépnek (?) Lucason, ismét barátnők lesznek. Peyton üzleti vállalkozásba kezd, Brooke pedig pasizni.

Nate és Haley házassága óriási megpróbáltatás előtt áll. Egy zenész ugyanis feltűnik Tree Hillben és óriási lehetőséget ajánl Haleynek, aki emiatt elhagyja a várost és a férjét is...

Ezek voltak nagy vonalakban ebben az évadban, most pedig jöjjenek a szereplők egyesével, ahogyan az előző posztomban is voltak.

 • Lucas Scott (Chad Michael Murray): ahogyan írtam Lucas visszatér a városba, anyja legnagyobb örömére. Ám Karen boldogsága nem tart soká, ugyanis Lucas kisvártatva közli, hogy az apjával akar élni. A nő teljesen elkeseredik, nem is sejti, hogy Lucas valójában kémkedni megy a Scott birtokra. Rá is jön bizonyos dolgokra, pl. hogy Deb Scott gyógyszerfüggő, Dan pedig adócsaló. Bizonyítékokat is talál erre. De vajon képes-e bemártani a saját apját? Kiderül az is, hogy Dan szívbaja örökölhető, így Nathan és Lucas is veszélyben forog. Megbeszélik, hogy mindketten elvégeztetik a szűrő tesztet, de Lucas végül visszalép. Mindenki azzal szekálja, hogy végeztesse el a tesztet. Az anyja meg is bünteti, nem kosarazhat, Playstation-ozhat, amíg el nem végezteti. Végül elvégezteti, de az eredmény nem biztató, Lucas kénytelen ahhoz az emberhez fordulni segítségért, akihez nagyon nem szeretne. Eközben a szerelmi élete is kalandos, megismer egy új lányt, Anne-t, de kiderül, hogy a lány nem pálya Lucasnak. Rövid és annál inkább szexuális tartalmú kapcsolata lesz, egy vonzó ám ismeretlen nővel, Nickivel, akiről később kiderül, hogy nem is olyan ismeretlen... Végül Lucas egy régi szerelme után kezd epekedni.

 • Nathan Scott (James Laffarty):Nate már az első évadban megtér, hála a magán tanárának, Haleynek, akit még az első évadban el is vesz. Ám a friss házasok élete nem könnyű, vannak anyagi problémáik, mivel Nate szülei nem támogatják őket anyagilag. Mindketten kénytelenek dolgozni. Váratlan látogatójuk is érkezik, Haley nővére, akinek szintén van egy titka, méghozzá közös titok Nate-el. Haley és Nate megengedik, hogy Taylor (Lindsey McKenon) náluk maradjon egy ideig. Haleyre felfigyel egy zenész, Chris Keller. A fiú turnélehetőséget ajánl neki, lemezmegjelenést, színpadi fellépést, csillogást, sztárságot. Haley elmegy a fiúval, ami teljesen összeomlassza Nate-et. Egy darabig mély depresszióba zuhan, aztán hazaköltözik, de nincs jól. A dühét másokon vezeti le, pl. Lucason. Nate még öngyilkossági kísérletet is megpróbál, de szerencsére túléli. Ezután talpra akar állni, és érvényteleníteni a házasságot. Nekem továbbra is a kedvencem, és Haleyt kifejezetten megutáltam ebben az évadban.

 • Peyton Sawyer (Hilarie Burton): miután kiheveri Jake (Brian Greenberg) és kislánya, illetve Lucas elvesztését Karennel üzleti vállalkozásba kezd. Egy zenés klubot nyitnak, a TRIC-et. Peyton azonban nincs jól, ha ez lehetséges még szomorúbb és magányosabb, mint az első évadban. Továbbá a zenei élet is tartogat veszélyeket pl. a kábítószereket. Jake azonban visszatér, és még időben megmenti a lány saját magától. Egy darabig minden tökéletes, aztán feltűnik Nicki, a kislány anyja és visszaköveteli a lányát. Jake ismét elhagyja Tree Hillt és ezzel Peytont is. Visszatér Peyton apja is a munkából és egy darabig randizgat Karennel. Emellett megjelenik egy nő, aki azt állítja, hogy ő Peyton anyja, és ekkor újabb titkokra derül fény...

 • Brooke Davis (Sophia Bush): Brooke is a nagy kedvenceim közé tartozik. De ebben az évadban egy kicsit visszahúzódóbb, nehezen emészti meg Lucassal való szakítását, de aztán belelendül a pasizásba. Összejön az új sráccal, Felixel, aki a szomszédjukba költözik. A fiú igazi vagány, nagymenő gazdag srác, és még jóképű is, de valami mégsem stimmel, Brokke akármennyire akarja, nem tud túllépni Lucason. Kiderül az is, hogy Brokke apja csődbe ment, szegények lettek, ezután úgy fest Brookenak el kell hagynia Tree Hillt, ha nem találnak ki mentőötletet...

 • Haley James Scott (Bethany Joy Galeotti): a jókislányból feleség lett, majd a feleségből hááát maradjunk abban, hogy rossz és önző nő. Rövidke boldogságban töltött házasság után, ugyanis úgy dönt, hogy elhagyja férjét, és sztár lesz. A karrierje fényesen ível felfelé, de ezzel együtt a jelleme lefelé. Összeszűri a levet Chrissel (Tyler Hilton), sőt a sajtó előtt egy párként is jelennek meg. Amikor tudomást szerez arról, hogy Nate felakarja bontani a házasságot, visszatér Tree Hillbe. Őszintén remélem, hogy Nate nem bocsát meg neki.

 

 • Karen Roe (Moira Kelly): mivel már nem kell a fiára vigyáznia, úgy dönt, hogy beiratkozik a főiskolára. Ekkor még nem is sejti, hogy a nagy szerelem isitt vár majd rá, Andy személyében. Karen új vállalkozásba is kezd, egy klubot nyit, ahol szintén együtt dogozik Deb Scottal, és Peytonnel.

 • Dan Scott (Paul Johansson): a szívrohama után úgy tűnik, hogy megtér. Jóba akar lenni Lucassal, de nem dől el pontosan, hogy mi okból. Azért, hogy közel tartsa az ellenséget, vagy mert Nate-t már elvesztette, vagy más okból?

 • Keith Scott (Craig Scheffer): nehezen emészti meg, hogy elvesztette Karent, de aztán úgy tűnik, hogy rátalál a boldogság. Már az esküvőt tervezik Julessal. De kiderül, hogy a nőnek is van egy titka. Emiatt elmarad az esküvő, és Keith elhagyja Tree Hillt. Senkinek sem szól a hollétéről, így lehet, hogy ezúttal tényleg kiszáll?

 • Deb Scott (Barbara Allyn Woods): Miután Lucas tudomást szerez Deb gyógyszerfüggőségéről, amihez mostanra enyhe alkoholizmus is társul, Deb úgy dönt, hogy megváltozik. Bevonul egy elvonókúrára, és úgy tűnik Nate-el rendeződik a viszonya és új életet kezdenek...
 • Whitey Durham (Barry Corbin): az edző beteg. Meg kellene operálni, de nagyon fél a műtéttől. Whitey ebben az évadban is sokat segít a diákoknak, különösen Jakenek és Peytonnak.

 • Anna Taggaro (Daniella Alonso): Anna akarva akaratlanul, de rendkívül összekuszálja a szálakat. Először Lucassal kavar, ami Brookenak nem tetszik, sőt magát Lucast is rádöbbenti, hogy Brookeot szereti. Ezután megcsókolja Peytont, és rájön, hogy biszexuális, így fogja magát és visszatér a régi iskolájába, ahol leszbikusnak csúfolták.

 • Felix Taggaro (Michael Copon): Rögtön kiszúrja Brookeot és elhatározza, hogy megszerzi. Végül aztán beleszeret, de Felix zűrös fickó, szeret balhézni. Összeverekszik Lucassal, balhét csinál az iskolában stb. A szülei bentlakásos suliba küldik.

Az évad befejező epizódja, és ez még nem minden:

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről