Supernatural 8x04 - Bitten

Meg kell hagyni ez a rész most minden várakozást alulmúlt. Nem emlékszem, hogy készült-e valaha hasonlóan gyenge epizód a sorozat életében. Az alapötleten kívül mindent sikerült elszúrniuk a készítőknek. Egyszerűen nem is Supernaturalt láttunk, hanem valami egészen mást.

Az ember csak vakarja a fejét, ha ilyen gyalázatot lát.

Kezdjük azzal a kevés pozitívummal, amit ez a valami kínált. Az ötlet nem rossz, miszerint egy fiatalembert megharap egy vérfarkas és végigkövethetjük a szerencsétlen kálváriáját. Megpróbálták bemutatni nekünk a metamorfózis különleges, személyes és drámai mozzanatait.

A pozitív gondolatok közé ennyi fért most be, lássuk miért nem tetszett a rész. Az egész úgy ahogy van egy nagy koppintás, még pedig az Erő krónikája című filmet másolták le majdnem egy az egyben a készítők. A baj csak az, hogy az említett film nem éppen Oscar-díjas darab, én személy szerint ki nem állhattam.

Alig voltak benne kedvenc szereplőink, ráadásul az egész a közutálatnak örvendő kézi kamerás stílussal készült. A három új főszereplőben nem volt semmi extra, nem voltak sem szimpatikusak, sem utálni valók. Egyszerűen csak ültem, néztem és vártam, hogy mégis mikor történik valami. Ez a pillanat pedig mondjuk úgy, hogy sosem jött el.

Minden szinte pontosan az Erő krónikája eseményei szerint történt. Sam és Dean is csak epizódszerepet kapott, bár egy-két jó poént így is ellőttek. Nagy kár, hogy ennyire „Odaáttalan” részekkel bombáznak minket mostanság. Pedig tudjuk jól, hogy igazán naggyá a hangulat tette a sorozatot. Ha ezt a faktort kiveszik az olyan, mintha saját magukat szúrnák hasba egy ezüst késsel.

Összességében egy rendkívül gyenge részt kaptunk, talán a sorozat legrosszabbját. Végig untam és nagyon vártam, hogy vége legyen.

 

0

Köszönöm. Azt hittem, hogy

Köszönöm. Azt hittem, hogy bennem van a hiba, mert szinte szó szerint ezt éreztem én is. Én az Erő krónikáját nem láttam, engem az Ideglelésre emlékeztetett, még egy jelenet szinte ugyanaz is volt. Leültem, hogy nézek egy jó kis Odaátot, és nem is tudnám megmondani, hogy mit kaptam helyette.

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről