Supernatural 7x20 - The Girl with the Dungeons and Dragons Tattoo

Ezúttal a főszál eseményeivel haladtunk tovább. Néhány kérdésre kaptunk választ, közben újak merültek fel, mindeközben a történet haladt előre egy lépést. A fűszerezést ezúttal egy Charlie nevű lány adta, akit Felicia Day keltett életre.

A sztori szerint Franket elkapták / megölték / elvitték, lényeg, hogy valami történt a férfival. Minden összegyűjtött adat a nagyfőnökhöz került, Dick Roman maga vette kézbe az ügyet. Szerencsére Frank nem most jött le a falvédőről és beépített egy biztonsági protokollt a merevlemezbe. Amint áram alá kerül értesíti a Winchestereket a problémáról.

A fiúk eléggé el voltak foglalva Bobby szellemének újabb és újabb feltűnései miatt mikor megkapták az üzenetet.

Charlie egy fiatal vörös hajú lány, kissé különc stílussal megáldva. A munkájában kiváló, mindenféle védelmi rendszert képes feltörni. Igazi számítógépes zseni. Akaratán kívül csöppen bele a leviatánok játékába azzal, hogy segít Dick Romannek feltörni Frank merevlemezét.

A szerepet idővel felcserélődnek, Charlie átáll a másik oldalra és mindent elkövet, hogy segítsen hőseinknek. Maga a rész elég lapos volt és kiszámítható. Kissé mást stílust képviselt, mint amihez hozzá vagyunk szokva. Nekem néhol Leverage érzésem volt. Egyedül azért marad emlékezetes, mert a történet haladt előre valamicskét.

Megtudhattuk, hogy a leviatánok főnöke mindennél jobban vár egy szállítmányt. Ezért voltak az ásatások a világ különböző pontjain. Valami nagyon fontos dolog lehet. Hőseink egy jól időzített csel révén meg is szerzik a kődarabot, amiről egyelőre semmit sem tudni.

Bobby barátunk is feltűnik néhányszor a színen, ott segít ahol csak tud. Jim Beaver jelenléte kétségkívül hozzáadott az élményhez.

Összességében egy átlagos, de más stílusú részt láthattunk, ami a főszállal foglalkozott és fontos dolgokra derített fényt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről