Supernatural 7x18 - Party On, Garth

Azt hiszem a címből elég egyértelműen megállapítható, hogy ezúttal melyik visszatérő szereplőt köszönthetjük a csapatban. A DJ Qualls által életre hívott Garth ezúttal egy olyan szörnybe botlik, amilyennel még nem találkozott. Ekkor jön az ötlet, hogy segítséget kérjen hőseinktől, akik „égnek a vágytól”, hogy a különc figura kedvére tegyenek.

Aki látta az előzetest az már tudhatja, hogy nem feltétlenül kell egy kőkemény drámai részre számítanunk. Poénosra vették a figurát a készítők, de mégsem a klasszikus vicces epizódok hangulatát hozva. Komoly gondolatokat is beleszőttek.

A lényeg, hogy egy kisvárosban valamilyen láthatatlan fenevad gyilkolja az embereket. Csak akkor lehet látni a rémet, ha be vagyunk rúgva. Nem is hangzik rosszul, mi?

A szövevényes szálak egy családi vállalkozáshoz vezetnek, ahol az érdekek ellentéte gyakran gyilkosságba torkollik. Kiderül, hogy a távol keletről ajándékba kapott felnőtt ital egy alkohol szellemet is hordoz magában, amitől jobb óvakodni.

A hangulatot DJ Qualls nem mindennapi karaktere garantálja. A testvérek szinte csak asszisztálnak a férfi játékához, ám hármójuk együttes jelenlétében teljesedik ki az atmoszféra.

A már régebb óta feszegetett kérdésre is választ kapunk. Bobby szelleme tényleg jelen van hőseink körül és aktívan segít nekik vagy az egészet csak bemagyarázzák maguknak? Nem egy rajongó lenne csalódott, ha az utóbbi variáció igazolódik be. Az epizód legvégén feltűnt maga az iszákos és mindig morcos figura szellemi valójában. Nagyon jó volt újra látni egy ilyen meghatározó karaktert. Tényleg reménykedek benne, hogy valamiképp visszahozzák őt teljes jogú szereplővé és nem egy elnyújtott búcsú lesz ebből.

Összességében egy főszáltól mentes, vidám hangulatú részt kaptunk, ahol a vendégszereplők vitték a pálmát.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről