Supernatural 7x16 - Out with the Old

Elég sokat kellett várni az új részig. A szünet előtt kiadott előzetes a 7x16-hoz gonosz módon a következő rész néhány képsorát is magában hordozta. Nem egészen azt kaptam, amit vártam és magától az aktuális résztől sem vagyok lenyűgözve. Tipikus töltelék epizód, amiben megcsillan némi reménysugár ami az összképet illeti.

Emlékszik még valaki mit történt a 7x15-ben? Segítek. Lucifer egyre jobban gyötörte Samet, ami odáig fajult, hogy az ifjabbik Winchester már egyáltalán nem tudja kontrollálni az ördög jelenlétét. Az egyszerű néző gondolhatta, hogy innen folytatják a mondanivalót, de nem ez történt. Pontosabban Mark Pellegrino ezúttal nem tette tiszteletét a sorozatban.

Ettől még lehetett volna jó rész, de ez nem jött össze. Ezúttal egy nagyváros csendesebb negyedébe kalauzoltak bennünket, ahol különös halálesetek történtek. Elátkozott tárgyak okozták a kalamajkát. Nem boszorkányságról van most szó, csupán a véletlen műve volt az egész cirkusz. Igen ám, de hőseink nagy örömére vagy épp bánatára a leviatánok is a közelben tanyáztak.

Nekem kifejezetten nem tetszett a két leviatán civódása, valahogy nem ilyennek képzelném ezeket a lényeket. Kicsit mintha önmaguk paródiájába mentek volna át.

A motiváció pedig egyenesen mellényúlásnak tűnik most még. A leviatánok tényleg rákkutató központot akarnak építeni, hogy nekünk jobb legyen? Mi van? Bizonyára nem így van de akkor is furán veszi ki magát egy ilyen magyarázat.

A lényeg, hogy Sam már alig bírja Lucifer lelki kínzásait, álmatlanságban szenved amiért majdnem az életével fizetett. Az epizód végén kiderült, hogy Frank barátunk megszívta. Elrabolták, megszállták vagy megölték. Ki tudja mi lett vele. Rendesen fogynak a karakterek.

Összességében egy elhanyagolható epizódot kaptunk tele egészen fura megnyilvánulásokkal. Remélem a híres 7x17 ütni fog.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről