Supernatural 5x15 - Dead Men Don't Wear Plaid

Olyan, mintha már kismillió éve nem jelentkezett volna új résszel az Odaát című sorozat. Jó, hogy végre visszazökkentünk a régi kerékvágásba a sorozatmentes hetek után. Nem is akármilyen epizóddal tért vissza sokunk kedvence. De erről csak a tovább mögött számolok be.

Tovább...

Bobby barátunk állt a figyelem középpontjában ezúttal. Olyan kár, hogy a previously-nál rögtön utalnak arra, hogy mi várható az aktuális epizódban. Na, mindegy!

Szóval Bobby Singer-nek visszatért halott szerelme, Karen. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a nem is oly ifjú pár azért volt külön évekig, mert haragban voltak vagy ilyesmi, az téved. Karen eddig eléggé halott volt, de ez megváltozott. Sokadmagával úgy döntött, hogy feltámad. Nem rossz egy elhamvasztott embertől.

A Winchester testvérek is hamar az események sűrűjébe vágták magukat
, hiszen a „zombik eljövetele” nem épp pozitív esemény. Sajnos apró nézeteltérések tarkították a történéseket, mivel a hozzátartozók nagyon örültek, hogy eltávozott szeretteiket újra láthatják, de a fiúk előre szóltak, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni.

Még Bobby is próbálta a dolgok pozitív oldalát nézni és örülni, hogy újra láthatja élete szerelmét. A dolgok akkor fordultak igazán rosszra, amikor az elsőként feltámadt hölgy egyszer csak úgy döntött, hogy bizony belekóstol férje belső szerveibe.

Ekkor már Bobby is elfogadta a tényeket és megtette, amit megkövetelt a haza. Az epizód végére a békés visszatérők agyatlan zombikká változtak, akikre rövidesen fejlövés várt.

Ja, azt még nem mondtam, hogy mindezen kalamajka mögött a harmadik lovas, a Halál állt, aki kifejezetten Bobby „kedvéért” csinált a temetőből átjáróházat. Magával a lovassal nem találkoztunk, ergo nem is sikerült végezni vele, így vélhetően az ellenségek amúgy is népes tábora kibővült a zombikkal.

Összességében egy erős visszatérés. Voltak jó poénok, minden ami kell, minden amiért szeretjük a Supernatural-t.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről