Supernatural 5x09 - The Real Ghostbusters

Ismét egy olyan résszel vagyok kénytelen jelentkezni, amelyik nem sikerült túl komolyra.

Az utóbbi időben csak ilyenekkel találkozunk. Most már azért egyre jobban mondja a belső kisördög, hogy kéne már egy „vérkomoly” etap.

Foglalkozzunk inkább ezzel. Nem volt túl színes, sem mérföldkő, de péntek esti kikapcsolódásnak ideális.

Lássuk...

Hőseinket egy Odaát rajongói fesztiválra invitálja Becky (a csaj aki odavan Sam-ért), jelen van Chuck és még sok más maskarába bújt fan.

Vicces, kínos és idegesítő szituációk tömkelege veszi kezdetét. Viccesen hat, hogy jó páran Sam-nek és Dean-nek képzelik magukat, közben az igaziakat észre sem veszik vagy ugyanolyan rajongónak nézik.

Ahogy halad előre a cselekmény megtudhatjuk, hogy „kincsvadászatot” terveztek a készítők, amely valójában vadászat egy kitalált szellemre, aki a hotelt kísérti. Rossz hír, hogy mindez nem is annyira a képzelet szüleménye, tényleg meg kell küzdeni egy sírból visszatért asszonnyal.

Akad némi csavar is a sztoriban, ennek a poénját nem szeretném kikotyogni.

Lényeg, hogy a végére mindenki tanul valamit a történtekből. Még a két béna lúzer is tanít valami újat Dean-nek, amitől hősünknek jobb kedve támad.

Mellesleg a történet vége előre vetíti a következő rész történéseit. Becky elárulja, hogy a Supernatural könyvek egyikében le van írva, hogy Bela hová vitte a colt-ot. Most talán lehetőség nyílik visszaszerezni és megállítani az ördögöt.

Az idegesítő csaj (Becky) és Chuck egymásra találnak, mindenki örül, happy end.

Azt hiszem legközelebb már egy komolyabb epizód beszámolójával tudok szolgálni, addig is kitartás emberek.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről