Supernatural 5x02 - Good God, Y'All

 

Újabb hét telt el, az Odaát mozdony tovább zakatol. Szokásos random részt kaptunk ezúttal. Átlagos ügy nem átlagos szereplőkkel.

Bővebben a tovább mögött...

Kicsit most hiányom van. Nem szerepelt Lucifer, pedig meglehetősen érdekelne, hogy mit csinál, mióta belemászott a kiválasztott emberi testbe. El tudnék viselni egy ördög központú részt is akár, ahol a tesók háttérbe szorulnak és csak a gonosz munkálkodását láthatnánk. Persze ilyen nagy valószínűséggel nem lesz, eddig se volt. Vagy ott van a másik oldal. Az angyalok seregeit is elnézegetném, ahogy megvívják a kisebb csatákat. Talán lehetne ilyenekkel tovább színesíteni a történetet.

Nem mondom, hogy rossz volt a rész, hanem inkább teljesen átlagos. Tetszett az első lovas feltűnése, jó volt látni a régi arcokat is. Kicsit most kevésnek éreztem, de az is igaz, hogy nem lehet minden rész világrengető. De talán a fent említett elemekkel meg lehetne oldani.

Eljutottunk az epizód végén egy ponthoz, amely mindenképpen érdekessé teszi a továbbiakat. Ugyanis hőseink külön utakon járnak ezentúl. Szépen elbúcsúztak egymástól, mindenki megy, amerre lát. Amúgy tuti biztos vagyok benne, hogy ez az állapot 2 résznél nem fog tovább tartani.

Nagyon spoilerezni nem akarok, ezért a konkrét sztorit hanyagolnám. Volt 1-2 jó poén, azokra érdemes odafigyelni. Remélem jövőhéten többet látunk angyalokat, Lucifert és valamivel ötletesebb történetet kapunk. Castiel munkálkodása, hogy megtalálja Istent, igencsak nagy potenciált hordoz magában.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről