South Park - Kezdett a 17. évad

Pontosabban már a múlthéten kezdett a 17. évad, de akkor még nem szándékoztam írni erről az eseményről. Ritkán jelennek meg a South Parkkal foglalkozó cikkek a Sorozatportálon. Szerintem csak én nézem a szerkesztők közül, de amit az elmúlt években tapasztaltam arra a legfinomabb jelző az, hogy nem tetszett. Túlságosan undorító és öncélú lett az egész. Mondhatni megfáradt az alkotás ilyen sok idő alatt. Az új évad viszont...

Olvasva a nézői véleményeket elmondható, hogy az első rész sokaknak tetszett. Én is így vagyok vele, de fenntartásokkal kezeltem a látottakat. Tény, hogy jobb volt, mint amire számítottam, de mégsem éreztem azt, hogy akkor innentől kezdve minden jó lesz.

Eme cikk megírására a második rész sarkallt, amely egész egyszerűen zseniálisra sikeredett. Kifejezetten jó volt a témaválasztás, az irónia, a fordított humor. Ezek mind nagyon feküdtek és nem csak megszokásból néztem, hanem kifejezetten érdekelt, hogy mi fog történni.

Persze még ez a rész sem érhet fel az igazi nagy elődökhöz, de számomra az utóbbi évek legjobb South Park élményét hozta a 17x02.

Érdemes megemlíteni, hogy a csatorna berendelte a szériát egészen a 20. szezonig, vagyis egy darabig még biztosan láthatjuk Cartmanéket a tévében. Ha a készítők továbbra is hozzák ezt a szintet, belecsempésznek mindenféle aktualitást és nem csak rutinból akarják megoldani a produkció elkészítését, akkor már megérte.

8

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről