South Park 13x08 - Dead Celebrities

A South Park is visszatért közénk. Ugye emlékszünk még, hogy nyár elején a 13. évad 7. részével hagyták abba a sorozatot, és most ősszel láthatjuk a szezon további epizódjait.

Enyhén szólva is kényes és felkavaró témát feszegettek az alkotók, amely mellett nem lehet elmenni szó nélkül. A cím magáért beszél, én viszont csak a tovább mögött folytatom.

Tovább a purgatóriumba...

Halott celebekről szólt a mai rész, olyan személyekről, akiket Amerika jelen pillanatban is gyászol. Nem tudom mennyire volt szerencsés ilyen epizóddal előrukkolni, igaz a hasonlókat eddig is megszokhattuk az alkotóktól.

Nagy vonalakban arról van szó, hogy Kyle kistestvére, Ike elkezd híres emberek szellemeit látni. A fő problémát – amely miatt nem lelnek békére – Michael Jackson okozza. Túlságosan nem is szeretnék belemenni a részletekbe, azon a véleményen vagyok, hogy ezt a részt ilyen formában talán nem kellett volna.

Na mindegy, örüljünk neki, hogy Amerika egyik legnépszerűbb rajzfilmje már a 13. évadát tapossa és mindent megtesz azért, hogy tovább szórakoztassa a nagyérdeműt.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről