Private Practice season 1

A sorozat a Grace Klinika spinn-off-ja. Az új sorozat főszereplője Dr. Addison Forbes Montgomery, aki a nagy sikerű seattle-i klinikát otthagyva, Los Angeles-be költözik, és egy ottani magánklinikán kezd el dolgozni.

Magyarországon Dr. Addison címmel, az RTL Klub vetítette. Az első évad mindössze 9 epizódot tartalmaz. Eredetileg 13 részre rendelték be, de a forgatókönyvírók sztrájkja miatt csak ez a 9 rész készült el. Amerikában szeptembertől a negyedik évadot kezdik el vetíteni.

Tovább...

Dr. Addison Montgomery, világhírű újszülött sebész, sikeres a munkahelyén, ám amikor barátnője, Dr. Naomi Bennett felajánl neki egy munkahelyet a magánklinikáján, a Oceanside Wellness Group-ban, elhatározza, hogy feladja eddigi életét, és LA-be költözik. Amikor megérkezik, kiderül, hogy senki nem tud az érkezéséről, Naomi ezzel is bizonyítani akarta, hogy képes egyedül dönteni, nincs szüksége ex-férjére, Sam Bennett-re, aki egyben a klinika társtulajdonosa is. Emellett 'teljesen véletlenül' Naomi, Sam szomszédságába költözteti Addisont.

A klinikán mindössze hatan dolgoznak.

Dr. Cooper Freedman, gyerekorvos, szakértője az érzelemmentes, egyéjszakás kalandoknak. Jó barátja Dr. Violet Turnernek, aki a klinika pszicológusa, pozitív gondolkodó, és még mindig nem tette túl magát a váláson. Ex-férje azóta újranősült, de Violet hisz abban, hogy visszakaphatja a férjét. Cooper még magának is alig meri bevallani, de több, mint valószínű, hogy nem csak barátként tekint a nőre.

Dr. Pete Wilder természetgyógyász, és láthatóan bejön neki Addison. Mindt kiderült, nekik már volt régen dolguk egymással, és emiatt A. igencsak zabos a férfira, de amikor kiderül, hogy Pete elvesztette a feleségét, egyből kedves üzemmódba kapcsol. Innentől kezdve szinte egyenes út vezet egymás karjaiba, ám Pete egyszer nem jelenik meg a randin, és ez bizony következményeket von maga után...

Ha már itt vagyunk, akkor ne feledkezzünk meg a recepciósról, Dell-ről, aki fontos része a központnak. Ahol tud segít, szülésznek tanul.

A mindig akadékoskodó Dr. Charlotte King, a szomszédos kórház vezetője, még ha ténylegesen nem is dolgozik a klinikán, szerves része a sorozatnak.

Érdemes kipróbálni a sorozatot, mindenki megtalálhatja benne a magának valót. Rengeteg érdekes orvosi eset, barátság, szerelem, nevetés, szomorkodás, az egyik részben még finomabbnál finomabb torták is szerepet kapnak. De néhol még egy-egy akciódús jelenet is teret kap. Csak ajánlani tudom! : )

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről