Prison Break sorozatzáró (egy korszak vége)

 

Az elmúlt 4 év egyik legnézettebb sorozata fejeződött be a Prison Break ( A szökés) személyében. A dupla részes évadzáró nagyon szép lezárása lett ennek a hosszú és mozgalmas történetnek. Azt hiszem mindenki nevében mondhatom, hogy a szereplők a szívünkhöz nőttek, és nagyon fog hiányozni a hétfői kínálatból ez a sorozat.
Ég veled Prison Break!

Csak az olvasson tovább, aki látta már a részeket...

Mozgalmas két részt kaptunk az arcunkba, halkan megjegyzem, talán az utóbbi időben az volt a sorozat negatívuma, hogy túl mozgalmasra sikeredtek az epizódok, néha el lehetett veszíteni a fonalat.
Számomra mindvégig nagyon meghatározó volt ez a sorozat, az első olyan, amit angol nyelven néztem. A többi meg jött magától...
Nagy pozitívum, hogy az írók mindig tudtak újat mutatni. Minden évadot másért lehetett szeretni, mindegyikben volt valami különleges, valami ravasz. Az első felvonás nagyon jól meg volt komponálva, lassan bontakozott ki a történet. Kétségtelenül ez volt a legjobb évad, amely oly sokakkal megszerettette ezt a műsort. A második a menekülésről szólt, a harmadikban újabb szökést kellett hőseinknek véghez vinniük, ezúttal Panamában, teljesen más körülmények között. A negyedik visszavitt minket Amerikába, a többit minden rajongó ismeri.
Voltak hullámvölgyei a sorozatnak, vannak sokan, akik időközben kiszálltak, az amerikaiak nézőkedve sem volt már olyan nagy az utóbbi időben. Azonban tény, hogy mindig a letöltési listák élmezőnyében szerepeltek az aktuális részek.
Ezt a dicsőséget pedig senki sem veheti el!
Kicsit visszatérve a sorozatzáró dupla epizódra: A készítők megtartották a szavukat, tényleg visszahoztak rég elfeledett szereplőket, mindenki megkapta méltó jutalmát vagy büntetését.
A mese boldogan végződött. Vagy mégsem? Nem is tudom.
Én kicsit fanyalgok, hiszen Michael Scofield nem sokáig élvezhette a szabadság mámorító illatát. Meghalt szegény nem sokkal a felmentő irat aláírása után. Ez azért így annyira nem nyerő nálam. Mintha a semmiért küzdöttek volna oly sokat.
No mindegy, ez van, ezt kell szeretni! Kellerman visszatérése nagyon meglepett, örültem neki. Viszont Gretchent hiányoltam. Azt hittem őt is visszahozzák, de nem így lett.
Sucre visszatérése is tetszett, mindig az egyik kedvenc karakterem volt. A Scylla az ENSZ kezébe került, a tábornok villamosszékbe, Self zöldségként vegetálva tolókocsiba, Kellerman politikai pályára, Scofield anyu hullazsákba, T-Bag vissza a Fox Riverbe, Michael pedig koporsóba.
A rajongók figyelmét felhívnám arra, hogy még 2 hosszú epizódot fogunk kapni a Szökésből a nyár folyamán. Így akarják a készítők véglegesen lezárni a történetet.

0

Hat drága fiam, csak

Hat drága fiam, csak gratulalni tudok!

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről