The New Normal 01x01 – Pilot

Jócskán megkésve, hosszú szünet után jelentkezünk ismételten, amiért bocs, de ha egyszer bekrepál a masina, akkor nincs frissítés. A Go On mellett egy másik komédia pilotáját is bevállaltam mondván az a cirka 22 perc nem számít az életemből. És bár nem volt szörnyű élmény a sorozat nyitó epizódja, azért ki tudtam volna találni jobb elfoglaltságot is a megnézésével.
Persze utólag könnyen okos az ember.

Egy mondatban összefoglalva:
Nem volt humoros.

Ez azért elég komoly probléma egy vígjáték esetében. De még a téma sem új, ami köré a bonyodalom szövődik. Homokos párokkal kapcsolatban készült már sorozat.
Ez annyiban másabb, hogy egy homoszexuális párocska összedugja a fejét egy egyedülálló anyával és „kibérelik” a méhét. Ugyanis gyermeket szeretnének, de mivel az ehhez szükséges két reprodukciós szervből csak az egyiket birtokolják, hát külsős segítséget kell igénybe venniük.
Ez az anyuka (Georgia King) kislányával (Bebe Wood) a kilátástalan életükből menekülnek, és az ifjú, egyedülállóm szülő, Goldie úgy dönt, hogy béranyaként próbálja megkeresni azt a pénzt, amiből megvalósíthatja az álmát és jogásznak tanulhat. A más érdeklődéssel bíró páros, David (Justin Bartha) és Bryan (Andrew Rannells) pedig úgy dönt, családot alapítanak, amihez viszont egy gyermeket is szeretnének.
Így akadnak össze Goldie-val, aki elvállalja, hogy segít nekik megvalósítani az álmukat.
Ezzel egymás álmát valósítják meg, mindenki úszik a boldogságban, kivéve a nézőt, mert humor szintjén nem kápráztatják el. Bohóckodás az van éppen, meg a főszereplő nő édesanyja (Nem akárki, Ellen Barkin) hoz pár mókás pillanatot, de ez még egy komédia időtartamára is kevés.

Aggodalmaskodnak a nem normális családmodell miatt, a gyerekvállalás nagy felelőssége miatt, mindenki tart a jövőtől, de egyben várja is. És szépen lassan el kezd formálódni egy nem mindennapi család a szemünk előtt. Szóval megható(nak szánt) jelenetekből van jó pár, de ez akkor is vígjáték, ami humor nélkül nem működik. Az epizód is azzal ér véget, hogy várják, teherbe esett-e Goldie vagy sem.
Számomra ez biztosan nem fog kiderülni, mert részemről ennyi volt a széria.
Én megköszönöm szépen, de szerintem az NBC is meg fogja és elkaszálja a sorozatot, ha nem is pár rész után, de hogy második évadot nem él meg abban elég masszívan biztos vagyok.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről