Merre tart a South Park?

Az eheti South Park rész megihletett, hogy monitorra vessem gondolataimat a sorozatot illetően. Elképesztő, hogy mennyire alacsony lett a sorozat színvonala az utóbbi években. Hol vannak már a régi szép idők, amikor a South Park top szériának számított?

Minden évadban voltak mellényúlások vagy öncélú epizódok, de kaptunk ezek mellé néhány zseniális részt is. Talán két évaddal ezelőtt született olyan rész, ami megütni ezt a bizonyos mércét. Az eheti már-már a gyötrelmesen szar kategóriába sorolható csak be. Már egyáltalán nem a szórakoztatásról szól az egész, kiveszett belőle minden amiért annak idején szerettük.

Szánalmasan öncélú lett a produkció, amely a humor legapróbb formáját is nélkülözi. Jogosan merülhet fel a gondolat, hogy mit várunk ugyan egy sorozattól, amely már a 16. évadánál tart. Érdekes párhuzam vonható mondjuk a Family Guy-jal, amely szintén koros már, de 100x frissebb és üdébb. Ott mind a mai napig láthatunk olyan részt, amely nem csak vicces, de felveszi a versenyt a legjobb epizódokkal is.

Tényleg nagy kár, hogy a South Park évről évre egyre gyengébben muzsikál. Ha egy alapvetően vígjátéknak mondott rajzfilmsorozat nem nevettet meg az számomra még nem akkora tragédia, de ha hétről hétre olyan epizódokat vonultat fel, amely kifejezetten idegesít ott már komoly gondok vannak.

Az optimizmusom persze határtalan, ezért csak remélni tudom, hogy a készítők észhez térnek és tálalnak még elénk olyan részt, amely pozitív értelemben megrengeti a világot. Sajnos ehhez nagy változások kellenének.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről