Mad Love 1x01 - Pilot

 

A CBS kihasználva a Valentin napi őrületet esti műsorába bedobta legújabb romantikus sitcomját, mely a Mad Love névre hallgat. Ahogy az mostanában lenni szokott itt is találhatunk bőven eléggé híres vagy legalábbis ismert neveket. Főszerepben az Amerikai Pite filmek sztárja tündököl, akit 1997 óta most először láthatunk tv sorozatban szerepelni (kisebb, egy epizódos megjelenéseit nem számoltam).

Tovább...

Jason Biggs mellett a Mad Love csapatát erősíti még Sarah Chalke (Dokik, How I Met Your Mother), Tyler Labine (Rejtélyek Városa, Démonírtók) és Judy Greer. A neveket látva el kell ismerni, hogy szép csapatot sikerült összeverbuválniuk a készítőknek. Sarah Chalke és Tyler Labine is erőteljesen alakítottak sorozataikban.
A történet mondhatni már nem újdonság. Nem más áll a középpontban, mint Ben (Biggs) és Kate (Chalke) szerelme, akik egy véletlen folytán találkoztak. Az első epizódban láthatjuk a találkozás utánni első randit is, amikor Ben még kapcsolatban él addigi szerelmével, de még a Kate-el való találkozása előtt fontolgatta a szakítást. Ezt sajnos a randi előtt sem tudta megejteni, így a fiú lakásán záródó „dupla randi” (mielőtt még valaki másra gondolna ők tényleg csak beszélgettek, reggelig) végén kellemetlen helyzetbe kerül, mikor aktuális barátnője beállít pár szövetmintával. Mondani sem kell, hogy két szék közül a padlóra kerül emberünk. Mivel itt még csak kb. 10 perc telt el nem kell aggódni, a rész mindenféleképpen happy enddel zárul. Ebben nagyon nagy szerepet játszanak a két fél legjobb barátai, Connie és Larry. Róluk el kell mondani, hogy nem kifejezetten keresik egymás társaságát, de barátaik boldogsága miatt békítő akcióba kezdenek.

 

 

Mindezek tudatában kimerem jelenteni bátran, hogy láttunk már ilyet, azaz hasonlót biztosan, de ami fontos: itt tényleg sitcomról beszélhetünk, azaz ha leül az ember megnézni egy részt tényleg jól fogja érezni magát. Nem azt mondom, hogy tűkön ülve várja a folytatást, de mindenféleképpen óriásit nevet az abszolút nem erőltetett és valóban vicces beszólásokon és helyzeteken.
Sajnos amerikai rajongói hozzászólásokat nem találtam még, de szerintem erősen kezdett és ezzel vélhetőleg sarkallni fogja régebb óta futó társait (HIMYM, Rules Of Engagement, stb.) némi fejlődésre.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről