Lost 6x13 - The Last Recruit

A cím önmagában nem sokat sejtet, mégis előrevetíti, hogy valami készül. A tovább mögött elárulom, hogy kit is takar az utolsó besorozásra váró ember. Ne felejtsük el, hogy közeleg a nagy finálé, minden résszel egyre közelebb kerülünk ahhoz, hogy tanúi lehessünk a végső lezárásnak. Mégis olyan, mintha még nem is tudnánk semmit.

Tovább...

Jask Sheppard-re utal a cím, ha úgy vesszük ő játszotta a központi szerepet. Bár ezek a karakterközpontú részek kezdenek eltűnni és szépen lassan áttérünk arra, hogy mindenki kap egy kis morzsányi játékidőt. Persze mindent a lehető legprofibban megoldva.

Ott folytattuk a sztorit, ahol múlt héten abbamaradt.

Jack és barátai megérkeztek Locke papához, hogy beszéljenek vele. Azt már tudjuk, hogy a legnagyobb hiba, ha hagyjuk a vén füstöst beszélni, de Hugo-ék erre nem gondoltak.

Widmore emberei közbeavatkozta
k és időlegesen a két tábor egyesül az újonnan érkezettek ellen. Locke tervet eszelt ki, hogy mindenki felszállhasson a gépre és elhúzzanak innen. James húzta keresztül a számításait, hiszen esze ágában sem volt követni a „fekete ruhás ember” parancsait, inkább összeszedte hőseinket és nekivágtak az óceánnak hajóval. A másik szigeten aztán felpattannak a tengeralattjáróra és go home.

Ez azonban nem volt ilyen egyszerű. Widmore-ék nem fogadták őket szívélyes lelkesedéssel. De legalább Sun és Jin újra láthatták egymást. Jack barátunk meghozott egy nehéz döntést és elvált a csapattól és visszaúszott a szigetre. Már tisztán hiszi, hogy okkal van ezen a misztikus helyen és be akarja teljesíteni sorsát.

Még említést érdemel, hogy Locke megbízta a zombie Sayid-ot, hogy végezzen a kút mélyén ücsörgő Desmonddal. Egyelőre nem tudjuk, hogy iraki cimboránk meghúzta-e a ravaszt. Mindenesetre Locke-nak azt mondta, hogy igen.

A párhuzamos valóságban
is mozgolódtak az események, a „túlélők” folyton egymásba botlanak, kezdenek összeérni a szálak. Igazából ezek a képsorok most nem hoztak semmi váratlant. Csak telt az idő és tanúi lehettünk, hogy az alkotók leosztják a lapokat.

Összességében egy szokásos Lost epizód. A tökéletesen működő masina apró pici fogaskereke.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről