Lost 6x03 - What Kate Does

Az elmondható, hogy továbbra is elég nagy mennyiségű homályban tapogatózunk. Történtek dolgok, de nem nagyon tud értelmet látni bele az ember. Legalábbis még.

Kicsit visszavettek a készítők a tempóból, egészen csendesen csordogált a mostani epizód.

A legjobb, hogy mindig lehet agyalni az ilyen részek után. Ki tudja mit hoz a vége, hol érnek össze a szálak? Az biztos, hogy legtöbbünknek van valamilyen elmélete ezen kérdéseket illetően, de legtöbbször a vége előtt csavarnak még egyet a sztorin és ugrik minden koncepció.

Találgatásokba nem szeretnék belemenni, inkább nézzük a száraz tényeket.

Tovább...

A mai epizódnak Kate volt a főszereplője, legalábbis a flashback (vagy ki tudja micsoda) róla szólt.

Mindössze két szálon futott a cselekmény, a sziget másik oldalán található bandával (Ben, Locke, Sun, stb.) nem találkoztunk. Emiatt picit hiányérzetem is van, de legközelebb valószínűleg ők lesznek terítéken.

A szigeten történtekről. A feltámadott Sayidot elvitték kihallgatni és egyben megkínozni. Ezek a többiek még mindig nagyon titkolózó népség. Nagy nehezen csak kinyögték, hogy Sayid kapott valami „fertőzést”, amely egyfajta sötétség, ami egyre inkább átveszi az uralmat az iraki férfi teste felett. Ha ez bekövetkezik, akkor megszűnik a jelenlegi Sayidnak lenni többé.

Így hát igyekeztek Jack segítségével megmérgezni őt, de nem jártak sikerrel.

Egy elejtett mondatból kiderült, hogy Claire is megkapta a titokzatos „fertőzést”. A hölgy is feltűnt a színen, de csak az epizód végén.

James megszökött a táborból. A többieknek nagyon nem tetszett ez a lépés és utasították az embereiket, hogy hozzák vissza a férfit. Kate és Jin is velük tartott, aminek eredményeképp rövidesen megszöktek.

Katika találkozott Sawyerrel a régi Dharmás házaknál. Ezeknél a jeleneteknél jól fokozták a drámát, leginkább siránkozással teltek eme beszélgetések. Egyikük sem tért vissza a táborba.

A másik történetszál mint mondottam volt Kate-ről szólt leginkább. Elmesélték, hogy összeismerkedett Claire-rel, akivel eleinte nem volt felhőtlen a viszonyuk, talán azért, mert Kati pisztolyt szegezett a fejéhez egy taxiban. Később más puszipajtások lettek és a szőkeség már ott tartott, hogy világra hozza fiát. Ethan doktor nőgyógyászként tetszelgett újra a sorozatban.

Nagyjából ennyi történt. A tempó elég lassú volt, a rész érdekesen átlagos. Persze Lost mércével mérve.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről