Hellcats 01x01 Pilot

Hellcats. Pom-pom lányok és fiúk... A CW új sorozata róluk szól. A sorozat enged minket bepillantani a mindennapjaikba, hiszen a szurkolólány-lét elmaradhatatlan kelléke egy amerikai gimnáziumnak, vagy esetünkben egyetemnek. Már az első részben megtapasztalhatjuk, hogy az egyetemi életnek milyen szerves része a futball és a szurkolás. Ennek ellenére egy kicsit sablonosnak érzem a sorozatot, így az elején, kicsit olyan érzésem van, mintha a Bring It On című filmet kaptuk volna meg újra feldolgozva, sorozat formában. Persze ez nem jelenti azt, hogy a továbbiakban is ezt a tendenciát fogja követni. De addig is...

...save the cheerleader, save the scolarship...

Marti elvesztette az ösztöndíját, amiről ő nem tudott, de egy nap egy levelet küldenek neki, amiben értesítik arról, hogy ha nem fizeti ki a tartozását, akkor fel kell függesztenie a tanulmáyat. Marti egyből számon kéri az édesanyját, aki próbálja szépíteni a dolgokat, de a lány elég talpraesett ahhoz, hogy rájöjjön, ezen már nincs mit szépíteni. Így elhatározza, hogy valami másik utat keres, hogy ösztöndíjhoz jusson. Ekkor találkozik a hirdetéssel, amiben szurkolólányt keresnek sürgősen egy sérült lány helyére. Természetesen ösztöndíjat is kap hozzá a nyertes. Marti ösztönből taszítja ezt a világot, ám mégis szerencsét próbál, hiszen ez a legegyszerűbb módja a dolgok helyrehozásának.

Természetesen sikerül neki a „felvételi”, és hipp-hopp a szurkolólányok különös világában találja magát. Persze, ahogy lenni szokott, egyből szerez magának ellenségeket és barátokat is, valamint van egy elmaradhatatlan „csak a barátom, semmi több” fiú barátja, persze nyilvánvaló, hogy a fiú érez valamit iránta, de Marti közben megismerkedik egy fiúval a szurkolócsapatból, akiivel egyből megtalálják a közös hangot, és persze a kémia is meg van, ahogy mondani szokták. Persze gondolom ebből még problémák lesznek később.

Elmaradhatatlan szereplő továbbá, a cikis anyuka, akinek Marti viseli gondját, az az érzésem, hogy vele is lesznek még később „problémák”.

A zenék mindenesetre jól el lettek találva, de a sztori maga egy kicsit talán vontatottra sikerült. Ashley Tisdale, mint másod-főszereplő jól hozta a karakterét, igazi tipikus szurkolólányt sikerült összehoznia, ami összességében jó jel. Hiszen egy jó karakterünk már biztosan van. Remélem, sikerül valami kis élvezhető könnyed sorozatot hozniuk az alkotóknak! : )

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről