The forgotten 1x01 - Pilot

 

Volt szerencsém megtekinteni az ABC újoncát, amely nem váltotta meg a világot azon egyszerű oknál fogva, hogy tele vagyunk már így is hasonló kaliberű sorozatokkal. Nem volt rossz, voltak kifejezetten ötletes dolgok, amelyekre a tovább mögött kitérek.

Tovább...

Christian Slater neve garancia lehet, hogy fejlődőképes valamivel állunk szemben. Egyszerű nyomozós sorozatról van szó. A főszereplők önkéntesek, akik névtelen holtestek személyazonosságait kutatják. Olyanokat, akiket régen elfeledtek és nem hiányoznak senkinek.

A pilotban találkozhattunk egy lánnyal, akit meggyilkoltak és úgy dobták ki az út szélére, mint egy szemeteszacskót. Végigkövethettük hogyan áll össze a csapat, pontosabban egy új taggal bővül. Láthattuk a nyomozást, hogyan jutnak el A-ból B-be. Azt, hogy miképpen lehet kideríteni valakit, akiről semmit sem tudnak. Még az arcát sem ismerték, mert masszívan oszlásnak indult már a test.

A vágóképek, a fények, a színekkel való apró játékok rendkívül tetszetősek voltak. Ilyen kis hülye apróságok is nagyon fel tudják dobni a sorozatot.

A karakterek eddig elég átlagosnak tűnnek, Walter az illetékes lúzer-bohóc. Kedvelhető figura. Slater alakítása megütötte az elvárható mércét, kellemes volt látni egy sorozat élén.

Ha lesz időm, talán még írok erről a szériáról, bár nem vagyok túlságosan oda a klasszikus nyomozós sorozatokért. A pilot azonban megérhet egy próbát mindenkinek.

 

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről