FlashForward 1x06 - Scary Monsters and Super Creeps

Végre kicsit többet láthattuk a Dominic Monaghan által alakított Simon-t. Igaz, sokat nem tudtunk meg tőle, azonban arra mérget vehetünk, hogy tartogat még meglepetéseket a karakter.

Kicsit visszavettek a tempóból, lassabbá kezdtek válni az események. Minden a szereplőkre hegyeződött ki, kezd karakterközpontúvá válni a széria.

tovább...

Megtudhattuk, hogy ez a Simon nevű egyén egy kvantumfizikus zseni. Jó neki. Úgy meg pláne, hogy megnyerő személyiségével nem akármilyen hölgyikét sikerült felszednie egy vonaton.

A washingtoni kiruccanás után a csapat tagjai hazatértek. A sérült Janis-t ápolgatták, akit ugye meglőttek az előző rész végén. Elég súlyos a sérülése, de fel fog épülni. Itt is folytak a drámázások, végül is nem baj, elviselhető volt.

A sztori lényegét azonban a másik két szál adta.

Az egyik szerint Dylan (Lloyd Simcoe fia) elszökött a kórházból és „hazatért”. Ki találja ki hová? Mark házába. Az apja kis késéssel ment utána, összetalálkoztak a férfiak. Megérkezett Olivia is, és szinte pattanásig fajult a helyzet. Az igazság napfényre derült, mivel Lloyd felismerte a házat, amit a kitekintésében látott. Mark pedig joggal lett ideges, mert egyre csak afelé tendálunk, hogy a látomások valósággá válnak. Főleg, hogy elég csúnyán összeveszett a feleségével.

A másik szálat Noh vezette. Nyomozgattak egy picit, ezt is Mark kitekintésének segítségével. A kék kezet követték Baltimore-ba. Úgy gondoltál, a merénylők ennek a szervezetnek lehetnek a tagjai. Azért kezdték ott a nyomozást, mert a flashforward-ban Mark látott egy kék kéz feliratot a Mozaik táblán, amely alá Baltimore volt írva. A nyomozás sikerrel zárult, találtak egy helyet holtestekkel és bizonyítékokkal.

A szokásos rész végi WTF jelenet az volt, hogy Simon és Lloyd összetalálkoztak.

Amin elgondolkodtam egy kicsit, az Mark lányának kitekintése. Azt mondta még talán az első részben, hogy vége lett a szép időknek és, hogy D. Gibbons rossz ember. Honnan tudhatja ezeket? Csak mert a kislány benne volt Dylan kitekintésében és semmi különös nem történt. Csak ott voltak a házban. Akkor hogy is van ez?

Majd egyszer talán megtudjuk. Vagy lehet, hogy én értek félre valamit.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről