The Cleveland show 1x01 - Pilot

 

A Family Guy című népszerű rajzfilm spinoff-jának első részét láthattuk, amely a The Cleveland show név alatt fut. Nem meglepő módon Cleveland Brown életéről szól, aki nagy valószínűséggel kiszállt a Family Guy-ból és saját műsort kapott.
Megmondom őszintén bárkinek adtam volna saját show-t, csak fekete barátunknak nem. Meg is lepett rendesen, amikor berendelték, hiszen a Family Guy talán legérdektelenebb figurája volt az elejétől kezdve. A hangja, a viselkedése olyan, hogy pár percet kibír belőle az ember, de hogy rá építsünk egy komplett rajzfilmet, az eléggé hajmeresztő. Be is igazolódtak a kételyeim, nem ütött túl nagyot az egész.
Hiányzott a poén, a lendület, az újdonság.
Nem tudom mennyire lesz sikeres, majd az idő beigazolja, vagy megcáfolja a csatorna „engedékenységét”. Részemről nézős még néhány rész erejéig, viszont ha így folytatják tovább, akkor inkább maradok a Family Guy-nál, ahol sokkal jobb karaktereket tudnak felvonultatni.
Összességében egy feles osztályzatot kap tőlem a The Cleveland show, reméljük csak javulni fog és akkor könnyed 20 perces kikapcsolódást nyújthat.

0

Új hozzászólás beküldése

A mező tartalma nem nyilvános.

További információ a formázási lehetőségekről